Najjeftiniji morski smeštaj u Crnoj Gori u septembru

Putovanja 13. sep. 202118:37 > 20:27
Podeli:
Herceg Novi Crna Gora Montenegro
Herceg Novi Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Možda ste tek sad shvatili da bi odlazak na more ublažio početak u najavi duge jeseni, a Crna Gora nameće se kao dosta atraktivan izbor.

Crnogorski Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju najavio je da će sutra temperatura ići do 33 stepena, a toplo vreme zadržaće se i u narednim danima. Tek krajem sledeće nedelje očekuje se zahlađenje, s pljuskovima, kad će temperatura pasti ispod 25 stepeni. Najtoplije za kupanje je trenutno u Herceg Novom, mada i u drugim mestima temperatura vode ide preko 23 stepena, što je sasvim dovoljno.

Gužvi uglavnom nema više, a najviše turista trenutno boravi u Budvi, Herceg Novom i Ulcinju.

Na kraju, u odnosu na sezonu, cene privatnog smeštaja su spuštene – proverili smo kakva je situacija preko Airbnb sajta, a na licu mesta možda biste mogli da prođete i povoljnije.

U svakom slučaju, u Kotoru se smeštaj za dvoje trenutno može opušteno naći za 20 evra po noćenju, a četvoročlana porodica može imati ceo apartman za 30 evra.

Pročitajte još:

U Herceg Novom je spuštena čak i cena dvokrevetne sobe koja se iznajmljivala za 17 evra – sad je noćenje 13 evra, a u okolini može da se nađe čak i povoljniji smeštaj. Takođe, u ponudi su se pojavile i jednokrevetne sobe, noćenje je uglavnom 10 evra.

Atmosfera se spustila malo i u Budvi, pa je ponuda dvokrevetnih apartmana za koje treba izdvojiti 15-20 evra dnevno dosta široka, dok u Buljaricama u ovom periodu za 18 evra dnevno može i četvoro njih da iznajme apartman, što daje manje od 5 evra po osobi, i to na samo 200 metara od plaže.

Na popularnoj Adi Bojani dvoje mogu da nađu smeštaj za 9 evra, u Ulcinju za 8 – malo je dalje od plaže, ali pogled je fantastičan.

Ipak, pobednik ove priče je Sutomore – najjeftiniji smeštaj za dvoje košta samo 7 evra po noćenju.

BONUS VIDEO: Najlepše plaže

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar