Brus Springstin već se pobunio zbog toga što političari koriste muziku bez dozvole Foto: EPA/CLAUDIO PERI

Brus Springstin ispisao je istoriju u Španiji nakon što je prodao 350 hiljada karata za koncerte tokom turneje 2023/2024, u toj zemlji.

Sto hiljada karata prodato je za dva koncerta u Barseloni u aprilu 2023, a dodatnih 250 hiljada prodato je tokom nekoliko sati, za pet koncerata tokom sledeće godine u Španiji. Pre njega niko od muzičara nikada nije uspeo tako nešto.

Dva koncerta će ponovo imati u Barseloni, i ovoga puta tri u Madridu.

Springstinovi predstojeći koncerti u Španiji čine deo 22-dnevnog niza stadionskih nastupa koji počinju 5. maja na stadionu u Kardifu, Vels, i završavaju se u Velikoj Britaniji na londonskom Vembliju 25. jula.

Tokom turneje „gazda“ će takođe posetiti Severnu Irsku, Irsku, Francusku, Češku, Italiju, Španiju, Holandiju, Belgiju, Nemačku, Dansku, Finsku, Švedsku i Norvešku.

Više od 1,6 miliona ulaznica prodato je za evropski deo turneje 2023. godine, koji je završen krajem jula rasprodatim koncertom u Italiji sa kapacitetom od 70.000 mesta. Turneja je obuhvatila 14 zemalja u Evropi, uključujući višednevne nastupe u Barseloni, Dablinu, Parizu, Amsterdamu, Geteborgu, Oslu, Londonu i Kopenhagenu.

Bonus video: Posle 18 godina: Rolingstonsi zakotrljali novi album – Petar Janjatović i Brajan Rašić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar