Foto: Promo

Objavljen je novi tizer serije "Pingvin" (The Penguin) koja će se premijerno prikazati ove jeseni na platformi Max, a u kojoj glavnu ulogu Oza Koba, poznatog kao Pingvin, igra Kolin Farel.

Dramska serija DC Studiosa od osam epizoda nastavlja epsku kriminalističku sagu „The Batman“ koju je reditelj Met Rivs započeo globalnim hitom „The Batman“ Warner Bros. Picturesa, i fokusira se na lik koji je Farel tumačio i u filmu.

Glumačku postavu čine Kolin Farel, Kristin Milioti, Renzi Feliz, Majkl Keli, Šoreh Agdašlu, Dirdra O’Konel, Klensi Braun i Majkl Zegen.

Foto: Promo

Serija je bazirana na likovima koje su za DC stvorili Bob Kejn i Bil Finger.

U Betmanu, Farelov Pingvin služio je kao poručnik kriminalnog kralja Gotam sitija Karminea Falkonea. Posle Falkoneove smrti u filmu, Pingvin nastoji da ispuni tu prazninu. Tizer prikazuje Farela koji drži govor o svojoj motivaciji da postane gangster, dok se priseća velike face iz svog susedstva po imenu Reks Kalabreze.

Seriju su producirali Met Rivs, Dilan Klark, Kolin Farel, Loren Lefrank, koja je istovremeno i scenaristkinja i izvršna producentkinja, Krejg Zobel, koji je režirao prve tri epizode i Bill Kararo.

Kolin Farel je bio ključni zagovornik ove serije, jer je rekao da nije dovoljno istražio lik Pingvina i da bi mogla da se uradi priča o tome kako je postao to što jeste. Izvršni producent Dilan Klark rekao je da će ova serija objasniti kako je lik došao do moći i da će priča biti po uzoru na čuveni film „Scarface“.

Bonus video: Aleksandar Jovanović Meda – Kako me je dočekala ekipa serije „Koža“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare