Darko Lazic
Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić od 2008. godine, kada se prvi put pojavio i pobedio u takmičenju "Zvezde Granda" drastično je menjao fizički izgled i borio se sa kilažom. Međutim, njegov život se promenio pre dve godine nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo. Zbog trajnih posledica pevač se jako ugojio, pa je bio prinuđen da ode na operaciju želudca. Sa 75 kilograma manje on danas savršeno izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Darko Lazić pobedio je u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, kada je imao nepunih 17 godina. Milionski auditorijum zapamtio ga je tada kao skromnog dečka iz Brestača, koji je odlično pevao narodne pesme od Šabana Šaulića, Ljube Aličića, Šerifa Konjevića, Jašara Ahmedovskog i drugih. Pored glasa i dečačke harizme, Lazić je bio prepoznatljiv i po fizičkom izgledu. Imao je „jež“ frizuru i blistavo bele zube. Njegov osmeh svi su pamtili i hvalili. Međutim, iako tada nije bio debeo, imao je višak kilograma. Više puta je tadašnjim članovima žirija obećavao da će smršati, ali nije mu pošlo za rukom. Iz kruga u krug, pevač je nabacivao po kilogram više. Nakon njegovog trijumfa u areni pred 15.000 ljudi, on je drastično počeo da se menja. Počeo je da varira sa kilažom.

Kada je stekao slavu i novac, dobio je i kilograme. S obzirom na to da je bio jedan od najplaćenijih pevača u „Grand“ produkciji, on je po četiri dana u nedelji provodio u inostranstvu na svirkama. Zbog prirode njegovog posla, on nije mogao zdravo da se hrani pa je jeo samo brzu hranu, koju inače obožava. To je oduvek bio njegov izgovor – posao i putovanja.

Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Kada je 2014. godine započeo vezu sa bivšom suprugom Anom Sević, počeo je da skida kile. Čim se zaljubio do ušiju, Lazić je počeo da trenira i promenio je ishranu, što je dalo vidne rezultate. Smršao je oko 15 kilograma i izgledao je solidno. Međutim, ni to nije dugo potrajalo jer je posle nekoliko meseci vratio kilograme.

Foto:E-Stock

Od oktobra 2018. godine njegov život se totalno promenio. Naime, nakon teške saobraćajne nesreće, koju je jedva preživeo, dobio je trajne posledice. Tokom dvomesečnog boravka u bolnicama on je izgubio preko 25 kilograma jer je sve vreme bio na infuziji. Tokom rehabilitacije u banji „Selters“ kod Mladenovca njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo, pa je samim tim počeo i da jede. Zbog nekretanja i fizičke aktivnosti, Darko se mnogo ugojio, da je čak prestao i da broji kilograme. On je bukvalno bio deblji nego ikad. Tada je održao i svoj prvi solistički beogradski koncert u centru „Sava“.

Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Lazić nije dozvolio da zbog lošeg fizičkog izgleda padne u depresiju i stvar je preuzeo u svoje ruke. Kako bi smrđao, podvrgao se laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želudca. Za samo nekoliko meseci, folker je smršao preko 75 kilograma i sada izgleda bolje nego ikad. Mnogi kažu da, ukoliko ovako nastavi da mršavi, da će doći do anoreksije. Međutim, ti komentari ga nimalo ne pogađaju.

Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Ceo život sam bio debeo. Hoću da budem mršav. Najveća želja mi je da budem mršav i pomučiću se koliko treba“, glasi rečenica Darka Lazića.

View this post on Instagram

????

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.