Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Moja supruga Marina je moj vozač. Ona vozi svuda gde treba, ja nemam dodira s volanom. Opametio sam se, nevezano samo za to, nego za mnoge stvari u životu. Promenio sam neke navike i ljude. Otkako sam dobio decu, ni ne mogu da živim kao pre dok sam bio mlad i slobodan. Ja sam porodičan čovek. Volim selo, uživam sa porodicom i roditeljima", priznao nam je Darko Lazić, koga smo sreli na snimanju spota za novu duetsku pesmu s njegovom kumom i koleginicom Andreanom Čekić.

PROČITAJTE JOŠ

Darko Lazić je, čini se, rešio da s gubitkom viška kilograma promeni i stil života. Otkako je pre 12 godina razbio konkurenciju i trijumfovao u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, postao je jedan od naših najtraženijih i najplaćenijih pevača. Međutim, slava ga je više puta skupo koštala, zbog čega se danas kaje. U intervjuu za Nova.rs pevač otkriva koliko mu se život promenio u poslednjih nekoliko meseci, kakav mu je sada način ishrane, da li konzumira alkohol, vozi automobil, ali i da li se konačno opametio.

Kako je došlo do saradnje sa kumom Andreanom Čekić, sa kojom spremaš duetsku pesmu?

– Odavno je trebalo da dođe do toga, ali nismo stigli da ostvarimo plan zbog brojnih okolnosti koje su se izdešavale. Ne samo zato što je moja kuma, poštujem je kao pevačinu i siguran sam da je to pravi pogodak. Znam da će pesma biti odlična i da nam je tako nešto potrebno. Nisam od onih koji se hvale i izdvajaju nešto, ali za ovo garantujem da je prava stvar. Oduševljen sam tekstom koji su napisali Mersed Hadžić i Dejan Kostić, baš sam se pronašao. Izdajemo za muzičku produkciju „Two louder“ koja je zaslužna za moj najveći uspeh u karijeri.

Foto: Printscreen/YouTube/Paparazzo Lov

Totalno si se transformisao. Kako se osećaš kao mršav i koliko je lakše sa 70 kilograma manje?

– Ti se šališ sa mnom? (Smeh). Skoro sam celog života bio debeo i uvek sam želeo da budem mršav. Iz inata sebi sam zacrtao da ću to biti jednog dana, i postigao sam željene rezultate. Doduše, hoću još malo da doteram kilažu pa da budem pravi frajer (smeh). Je l’ mi možda loše stoji? (Smeh)

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ne stoji ti loše, ali mnogi komentarišu da ćeš doći do anoreksije ako tako nastaviš.

– E, znaš kako, ja to ne komentarišem? Ne zanima me! Ignorišem ih i baš me briga šta ko priča, šta se komentariše i ostalo. Apsolutno me ne zanima, niti se bavim time. Smatram da postoje važnije stvari kojima ljudi treba da se bave od moje kilaže.

A čime se hraniš? Da li uopšte jedeš?

– Skoro da ni ne jedem (smeh). Ma jedem sve po malo. Nemam određenu ishranu. Mogu bukvalno sve. Samo što pojedem nekoliko zalogaja, i to je sve. Nekada sam mogao koliko hoćeš da pojedem, sada je druga priča.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

A da popiješ?

– Ni alkohol ne mogu kao pre. Nije fraza, zaista je tako. Organizam ne prihvata.

Da li je tačno da ideš na zatezanje kože?

– Još uvek ne razmišljam o tome, ali ako bude bilo potrebe, zašto da ne. Nisam protivnik toga ako daje krajnje dobre rezultate.

A šta kaže žena, kakav joj je seks sada s tobom?

– To ćeš morati da pitaš nju. Za ovo pitanje ti ne mogu pomoći (smeh).

Foto: Instagram/_gagicmarina_

PROČITAJTE JOŠ

Jesi li se konačno opametio?

– U vezi sa čim?

Za sve. Počev od tvoje vožnje bez dozvole…

– Na tu temu sam rekao sve što sam imao. I to baš za vaše medije. Odličan sam vozač. Siguran sam dok vozim, i to je najbitnije. Ali, evo, ponoviću. Moja supruga Marina je moj vozač. Ona vozi svuda gde treba, ja nemam dodira s volanom. Opametio sam se, nevezano samo za to, nego za mnoge stvari u životu. Promenio sam neke navike i ljude. Otkako sam dobio decu, ni ne mogu da živim kao pre dok sam bio mlad i slobodan. Ja sam porodičan čovek. Volim selo, uživam sa porodicom i roditeljima.

Da li je tačno da si prihvatio učešće u Zadrugu? Da li pevaču takvog kalibra treba rijaliti?

– Nije tačno da ulazim u rijaliti, niti bih ikada učestvovao u takvom nekom formatu. Nisam ja lik za to.

Kada počinješ da radiš? 

– Polako kreću nastupi. Samo neka se sve vrati u normalu da svi malo živnemo. Ja sam najiskrenije presrećan kad držim mikrofon u ruci. Svako je na svom terenu najbolji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare