Foto: Instagram/_gagicmarina_

Otkako je izgubio preko 70 kilograma, pevač više nema kompleks od stomala i debljine, pa je jedva dočekao da skine i uživa na bazenu sa porodicom.

PROČITAJTE JOŠ

Darko Lazić više nema kompleksa od svog fizičkog izgleda. Naime, otkako je od februara ove godine smršao preko 70 kilograma zahvaljujući operaciji želudca, on se totalno transformisao i postao drugi čovek. Doduše, i fizički, i psihički. Mnogi komentarišu da će, ukoliko ovako nastavi da gubi na kilaži, doći do anoreksije. Ali, on još uvek nije došao do željenog cilja jer je sebi zadao zadatak da bude još mršaviji. I vredno radi na tome.

Za razliku od pola estrade, Darko još uvek nije otišao na letovanje na more, a spas od tropskih vrućina pronašao je na bazenu u blizini Rume. Sada bez problema skida majicu, a da ne strahuje da li će mu „iskipeti“ salce. Ne mora da uvlači stomak dok sedi, već slobodno može da se opusti i uživa u životu. Na sve to, on se čak i fotografisao polunag, a njegova nevenčana supruga Marina Gagić fotografije letnje igrarije na bazenu ovekovečila je na društvene mreže.

Podsetimo, Lazić je svojevremeno za portal Nova.rs ispričao na koji način gubi kilograme i kako se hrani.

„Kile same spadaju. Posle operacije nisam mogao da jedem, ali posle nekog vremena sam dobio mogućnost da jedem sve, pa čak i hleb. Međutim, količinski je mnogo manje u odnosu na pre. Sad za ručak pojedem tri krompira i to je sve. Ne mogu ni da pijem mnogo, dve do tri čašice i to je sve“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar