Životne priče učesnika Survivor-a od samog početka intrigiraju javnost, a na kraju večerašnje epizode Dorian je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Foto: Promo

„Po prirodi sam bio introvertan, bio sam deblji, igrao sam igrice, bio sam asocijalan i s vremenom sam shvatio da imam jedan život i da treba da radim na sebi, budem manje plašljiv i upustim se u ono što do tada nisam.

PROČITAJTE JOŠ:

„Počeo sam da se bavim modelingom u jednom trenutku, a do tada nisam želeo javnosti i eksponiranje, kada sam ušao u svet mode kao da mi se otvorio ceo svet.“

“GlutafortIN – Snaga koja dolazi iznutra! Smanjite umor i iscrpljenost, ojačajte imuni sistem i izgradite otpornost na stres. Zaštitite jetru i ubrzajte eliminaciju toksina iz organizma. Tri moćna antioksidansa - L-glutation, alfa-lipoinska kiselina i vitamin C, u gastrorezistentnoj kapsuli, u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa! INPHARM – Mi brinemo o vama”

„Roditelji su mi se rastali kada sam imao pet godina, do skoro sam mislio da to ne utiče na mene, ali sam shvatio da je ipak uticalo. Ljubav u životu mi je jako važna, imao sam loša iskustva, ali sada sam upoznao devojku za koju sam mislio da ne postoji. Ona je iz mesta koje je blizu Dominikane i smešno je što sam ja sada ovde, a ona u mom kraju“, rekao je Dorian.

Odmah nakon večerašnje epizode Survivor-a vas očekuje emisije Survivor plus koju vodi Danijela Buzurović.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Životna priča Jakoba Kosića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar