Ivana Mlađović Foto: Printscreen/YouTube

Model "Plejboja" Ivana Mlađović svojevremeno se oprobala i u glumi, a njena životna priča imala je tragičan kraj.

Ivana Mlađović igrala je epizodnu ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, gde je glumila konobaricu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedugo nakon pojavljivanja u popularnoj seriji, u javnosti je odjeknula vest da je Ivana pronađena mrtva u jednom stanu u Kragujevcu.

Plejboj zečica je tada bila u besvesnom stanju sa muškarcem za koga se tvrilo da joj je bio verenik.

Muškarcu je utvrđen visok nivo narkotika u organizmu, a Ivana je, kako se pisalo, posle teške borbe lekara za njen život preminula u bolnici.

Sumnjalo se da je uzrok smti predoziranje.

Par je pronašao je prijatelj u čijem su stanu i boravili, a koji im je dao ključeve kako bi tu bili dok je on odsutan.

Nekoliko godina pre tragične smrti, Ivana je prošla kroz teško iskustvo zlostavljanja.

Naime, 2013. godine Mlađović je bila i žrtva zlostavljanja svog tadašnjeg partnera, a zbog ovog slučaja nasilja dobila je i policijsku zaštitu.

Kako su mediji tada pisali, Ivanu je partner gotovo čitavih mesec dana tukao, silovao i mučio, da bi ona na kraju rešila da prijavi slučaj policiji.

Njen tadašnji partner osuđen je zbog zlostavljanja na dve godine zatvora, a istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i „bromazepam“, a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom, pisao je tada „Blic“.

Osim silovanja, on je bio optužen i za nanošenje lakih telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ipak, kako je pisao pomenuti medij, nakon njegovog hapšenja Ivana je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče tužbu, nakon čega je dobila policijsku zaštitu.

Nakon što je prevazišla čitavu ovu dramu, Ivana je upoznala svog novog partnera, taksistu iz Kragujevca, a njih dvoje navodno su se i verili nekoliko godina nakon upoznavanja. Međutim, model i glumica nije pronašla sreću, već je pored svog novog dečka tragučno nastradala.

Ivana Mlađović javnosti je postala poznata na takmičenju za “Plejboj devojku godine” kada joj se dogodio mali peh jer se okliznula na bini. Pobeda joj je tada izmakla, a istu je odnela starleta Soraja Vučelić.

BONUS VIDEO: Da li bi u Srbiji mogla da bude prihvaćena manekenka sa Daunovim sindromom?