Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Vest o njegovo smrti potresla je mnoge.

Pevač i glumac Aron Karter pronađen je mrtav u kadi u 34. godini života, a ova vest mnoge je ostavila u šoku.

PROČITAJTE JOŠ:

Aron je rođeni brat Nika Kartera koji se proslavio u bendu „Backstreet Boys“, a proslavio se glumeći u tinejdžerskim serijama, te se svojevremeno govorilo da će nadmašiti slavu svog brata.

Pevačku karijeru započeo je sa samo devet godina i iza sebe ima četiri albuma, a već nakon prvog je postigao veliki uspeh.

Poznato je da se Aron odavao drogi i alkoholu, a mnogi su razloge za to pronalazili u teškom detinjstvu koje je imao.

Naime, roditelji Arona i Nika često su se svađali, a momci su svojevremeno priznali i da su ih vršnjaci u školi maltretirali. Kako je Nik rekao, jedina podrška su mu bili članovi benda, te ga je druženje i nastupanje sa njima na neki način spasilo.

Porodicu Karter zadesila je i velika tragedija kada je Nikova i Aronova sestra Lesli preminula sa samo 25 godina. Uzrok smrti bilo je predoziranje antidepresivima. Ono što je sve naročito šokiralo jeste Aronovo priznanje da ga je Lesli silovala kada je bio dete, a prema njegovim tvrdanjama, zlostavljanje je trajalo od njegove 10. do 13. godine.

Aron Karter
Aron Karter Foto:MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otac muzičara preminuo je 2017. godine, što je posebno teško palo Aronu koji je govorio da je on bio njegov superheroj.

Preminuli pevač bio je u lošim odnosima i sa bratom Nikom i sa sestrom bliznakinjom Ejndžel, a 2019. godine dobio je i zabranu prilaska svojoj porodici.

„U svetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog deteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo“, rekao je Nik tada.

Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Kako je dodao, njegov brat je tada sestri priznao da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, te da je u glavi čuo glasove o „ubijanju beba“.

Kada ga je Ejndžel pitala da li je zaista razmišljao o tome da nekoga ubije, Aron je rekao: „Razmišljam da ubijem Loren Kit (Nikovu suprugu)“.

Uz sve to, Aronova zavisnost od narkotika i antidepresiva postajala je sve veća, a o svojim dijagnozama otvoreno je govorio.

„Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe, manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan“, rekao je on, pokazujući lekove koje mora da uzima svakog dana.

„Uzimao sam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Ejndžel (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam“, dodao je on 2017. godine.

Aron Karter
Aron Karter Foto:MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegova veza sa Melani Martin bila je veoma turbulentna, a ona ga je više puta optuživala za nasilje. Njih dvoje prošle godine su dobili sina Prinsa, ali su izgubili starateljstvo nad detetom, te se o njemu brine Melanina majka.

Aron je želeo da se izleči od upotrebe narkotika, pa je pre nekoliko meseci započeo rehabilitaciju.

Aron Karter
Aron Karter Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Kada se Demi Lovato slučajno predozira opijatima, ona je sledećeg dana na naslovnici ženskih magazina. Ali, mediji mene ne žele tako da tretiraju. Žele da budem zlikovac. Uskoro ću biti pet godina čist i niko na to ne obraća pažnju, a trebalo bi jer sam ja živi pokazatelj tvrdnje „možeš ti to“, rekao je on nedavno.

Nažalost, nije uspeo da se izleči, a prerana smrt osujetila je sve njegove planove.

BONUS VIDEO: Igor Vuk Torbica – čovek sa stavom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar