Živim kao beskućnik, a sestra mi je milionerka: Brat poznate pevačice očajan

Podeli:
Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Endru Tvidi, stariji brat čuvene britanske pevačice Šeril Kol, tvrdi da sa svojom sestrom nije u dobrim odnosima. On kaže da sa sestrom nije progovorio godinama i optužuje je putem medija za svoj život beskućnika, a njegove izjave digle su pravu buru prenosi, The Sun.

PROČITAJTE JOŠ

„Eto, sad živim ovako, molim na ulici za novac. Tako živim protekla tri meseca i to me kida. Previše sam ponosan za ovakav život. Ja imam porodicu, ne bi trebalo da završim ovako. Ovo je grozno. Niko od njih nije ni probao da me kontaktira, čak ni Šeril. Oni su moja porodica, a Šeril čak ni ne zna da sam na ulici. Ovo je moje dno“, kaže Endru, a prenosi The Sun.

Endru inače ima niz prekršaja, a činjenica je i da mu je Šeril dala 20.000 funti za rehabilitaciju kako bi se izborio sa svojom zavisnošću od opijata. Međutim, vidljivo je da rehabilitacija nije uspela.

On kaže da je na ulici završio nakon što je prošle godine raskinuo s devojkom.

„Dobro mi je išlo dve godine, radio sam i napredovao. A onda su se stvari raspale sa mojom devojkom“, priča Endru, koji iz prethodne veze ima sina, ali ne i starateljstvo nad njim zbog svojih poroka. Pored toga, on je 2011. godine odslužio šest godina zatvorske kazne jer je opljačkao poštu.

On kaže i da ne sme da se vrati u rodni grad Njukesl jer mu je navodno život ugrožen.

„Ja sada čekam privremeni smeštaj od opštine, dok Šeril vredi 35 miliona i živi u vili vrednoj pet miliona“, žali se Endru.

Šeril je inače već ostvarila zavidnu karijeru plesačice i gradila je svoj put u vreme kada je Endru sa 13 godina otkrio opijate i izvršavao prve provale. Zbog toga što je konstantno bio u zatvoru, propustio je i venčanje svoje sestre.

Šeril je nekada pričala o svom bratu u medijima, pa je jednom prilikom rekla i:

„Droge su svima lako dostupne. Mogla sam i ja da izaberem svoj put, ali ja sam negovala svoje ambicije“.

Endru je poslednji intervju dao 2008. godine i tada je rekao:

„Često gledam Šeril na televiziji i razmišljam koliko joj je život drugačiji od mog, mene su ostavili iza sebe. Govorila mi je da njen život treba da mi bude inspiracija, ali ja se kao budala vraćam svojim porocima.“

Bonus video

Madona – kraljica popa koja je ušla u Ginsovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar