Kako letuju srpski glumci – bez kompleksa i lažnog sjaja

Podeli:
Foto :Aleksandar Čavić, Nova.rs

Glumci sa domaće scene uživaju u glamuru na crvenom tepihu, kada su u pitanju premijere filmova, ali isto tako uživaju i na letovanjima kao sav "običan svet". Neke od njih ćete videti i u kamp prikolici, neke sa surf daskom, ali svakako, oni znaju da pokažu kako izgleda život izvan reflektora i bez glamura, jednostavan i bez lažnog sjaja.

Jedna od naših veličanstvenih glumica Hristina Popović ove godine je sa ćerkom letovala kao sav normalan u Crnoj Gori, gde je na obali napravila montažni smeštaj.

PROČITAJTE JOŠ

Hristina već godinama živi nomadskim životom, pa joj boravak u prirodi i spavanje pod vedrim nebom ne predstavlja problem.

Ona se odlučila da spakuje najosnovnije stvari i sa ćerkom Lučom i kućnim ljubimcem uzme džip i zaputi se na Crnogorsko primorje.

Kada su stigle do željene destinacije, Hristina i njena mezimica su razapele šator na krovu automobila i napravile “privremeni dom” u kojem su se, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, odlično osećale.

Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina sa ćerkom i sinom otišli su u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde su boravili kao pravi kamperi u kamp prikolici okruženi prirodom.

Koliko uživaju vidi se na fotografijama…

Opuštali su se na ležaljkama ispred prikolice, za naslednike su postavili i šator, a veš suše na kanapu između dva drveta.

Hrvatsku je kao destinaciju ove godine odabrao i glumac Miloš Biković, odakle je podelio zanimljivu fotografiju sa simpatičnim komentarom. Okruženje mu je bilo sve samo ne morsko i svakidašnje.

Dok su oko njega bile komode, ali i tegle džema, glumac se našalio:

„Seo sam na mesto ovoj biljci. Inače ona tu sedi“.

U komšiluku su ove godine letovali i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Njihova omiljena lokacija bila je plaža Gradac, takođe u Hrvatskoj, gde su „kao sav običan svet“ uživali uz surfu i pogledu na predivne plaže Hrvatskog primorja.

Kako se čini kada se pogledaju fotografije, ni ovaj bračni par se ne vodi trendovima koje diktiraju mnoge javne ličnosti, te nisu posećivali plaže na kojima se samo za ležaljke plaća basnoslovna suma novca.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar