Nucci Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Reper Igor Panić Nucci snimio je pesmu i spot za hit projekat "Južni vetar", u režiji Miloša Avramovića. S obzirom na to da su se mnogi reperi proslavili kroz ovaj izum, ovog puta Avramović je izabrao Nuccija, koji je trenutno jedan od najpopularnijih izvođača na terenu, ali ne da bi ga proslavio nego da bi ovom projektu dao još veći značaj.

PROČITAJTE JOŠ


Iako su ovu informaciju do nedavno držali u tajnosti, Nucci je odlučio da za Nova.rs po prvi put otkrije detalje saradnje sa Avramovićem, ali i anegdote sa snimanja.

„Da Vas ne lažem, nisam siguran kako je tačno došlo do saradnje. Pesma je gotova bila još pre godinu dana. Kada je Avramović čuo, oduševio se i rekao je, toga se sećam, „Ovo je ludilo, ovo čuvamo za kraj“. Zato izlazi tek sada, tik pred premijeru filma“, rekao je reper.

Mnogi su se pitali zbog čega se Nucci ranije nije pojavio u Južnom vetru nego tek sad kad je on već ostvaren u svom poslu.

„Takvi komentari me nisu uopšte iznenadili zbog specifičnosti mog vokala i čitavog stajlinga. Jako dobro ide uz brend Južnog Vetra. Nadam se da ću ispuniti očekivanja publike“, kazao je Panić, a potom otkrio kakav je Avramović saranik budući da ga bije glas da je surov i strog.

Nucci Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Jako korektan, direktan i lak za saradnju. Volim takve ljude u poslu, sve smo se lako dogovorili. Sve najbolje o Avri, da se smire malo obaveze pa da odemo na pivo, evo javno ga pozivam (smeh). Nisam osetio da je surov i strog. Mada ja volim u poslu da sve bude “crno na belo”. Meni strogoća ne smeta, jer ja uvek sve ispoštujem i precizan sam. I ja umem biti strog kada neko ne ispoštuje dogovore“, rekao je on.

Nucci je sa 25 godina napravio zavidan uspeh u muzici, a na pitanje šta je sledeće što će nam prirediti, ni on sam nema konkretan odgovor.

„Ne volim da pričam unapred, sve je to na publici. Uvek se trudim da dam svoj maksimum, što je slučaj i u ovom projektu za Južni Vetar. Tvrdo je, malo drugačije od svega do sada – pre svega tematski. Nakon toga, do kraja godine ide još jedan solo singl na Generacija Zed youtube kanalu“, završava Nucci.

S druge strane, pozvali smo reditelja Miloša Avramovića, koji nam je otkrio zbog čega je Nuccija čuvao za kraj.

Miloš Avramović, Južni vetar 2, snimanje filma
Miloš Avramović Foto: Nemanja Miščević/Promo

„Manje više se neko proslavio kroz Južni vetar, neko je već bio neko ime u muzici, kao što su Cobi, Gazda Paja, Mili… Nucci i Vojaž kao trenutno dva najsvežija glasa na toj muzičkoj sceni, kroz svoju muziku najbolje oslikavaju šta je to muzika danas u Srbiji, grada, ulice, klubova, što je nama za Južni vetar jako važno za prateću podlogu. Njih dvojica dele prvo mesto u tom izboru, tako da su obojica vrhunski momci. Saradnja sa Nuccijem je bila top, uskoro izlazimo sa pesmom i spotom. Mislim da će biti jako zanimljivo. On je zaista fenomenalan lik, na slali od 1 do 10, dajem mu 9.mesto da je pozitivno lud u najboljem smislu te reči. Pravi je rođeni šoumen i zvezda, što se kaže“, rekao je Avramović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Nucci odgovara na leksikonska pitanja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.