Melina i Haris Dzinovic
Melina i Haris Džinović Foto:Nemanja Jovanović

O razvodu Harisa i Meline Džinović proteklih dana bruji javnost, a dok je pevač nekoliko puta govorio o razlozima rastanka, modna kreatorka se nije oglašavala.

Kada je pre nekoliko noći upala u porodičnu kuću na Senjaku, Melina je pripadnicima policije rekla kako trpi nasilje, a pre nekoliko godina govorila je skroz drugačije o svom braku.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja ne mogu da komentarišem nikoga osim sebe, ja sam tradicionalna, ja se svojim izborom izuzetno ponosim, a složićemo se da mi je dobar izbor. Ne znam šta da vam kažem, možda se to nosi iz kuće, to nije danas moderno i feministički, ali meni su porodica i brak ono što me čini najviše srećnom, i da me pitate šta bih izabrala, mislim da bih se odrekla ‘Hamela’ za sekundu, samo da mi to smeta u porodičnim odnosima i vremenu sa suprugom i sa decom“, rekla je svojevremeno Melina i istakla da joj je upravo suprug najveća podrška kada je njen posao u pitanju.

„Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna. Ja za sebe nisam znala da sam u stanju ovoliko da radim. Jednostavno, čovek nekada ne veruje sam u sebe koliko neko pored njega, i taj kad vas prati i gura onda steknete to samopouzdanje i hvala Bogu to je baš ono što se desilo nama“, rekla je tada ona.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare