Tevenovela „Lazić i sve njegove žene“: Marina Darku uzvraća udarac istom merom

Showbiz 03. okt. 202111:05
Podeli:
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić; E-Stock_milos_rafailovic; instagram

U životu folkera Darka Lazića više se ne zna ko pije, a ko plaća. Onaj ko ne prati njegov život, ne bi mogao da pohvata sve njegove bivše i sadašnje žene, a kamoli njegov odnos s njima.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon udruženja njegove bivše nevenčane supruge Marine Gagić, sa kojim ima sina Alekseja, i bivše ljubavnice Olivere Matijević, on je razotkriven na više načina.

Nedavno su u javnosti isplivale Darkove i Oliverine poruke, u kojima joj je on obećavao da će ostaviti Marinu i biti s njom, pa je čak i potcenio tada trudnu Marinu.

Nakon brojnih skandala koji su isplivali, Darko želi da ostavi utisak da ga to ne interesuje, pa ne prestaje da prkosi fotografijama sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak, sa kojom živi već četiri meseca u Novom Sadu.

Međutim, Marina ovog puta uzvratila mu je udarac. Ona je na svoj Instagram profil objavila provokativnu fotografiju, koja je za sobom povukla dosta komentara, u kojima između ostalog osuđuju Lazića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

„Darko izgubio boginju“, „Ne razumem kako je Darko ostavio ovakvu ženu“, „Darko nije svestan šta je izgubio“, „Bomba si, a i mislim da si jako dobra, ali očigledno to je mana njegova da voli da menja žene“, glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Marina je iskoristila stečenu popularnost koju ima na društvenoj mreži Instagram, pa je rešila da tako sebe novčano obezbedi. Doduše, dok je bila u ljubavnom odnosu sa folkerom, ona je uvek bežala od medija i nije želela da se eksponira. Uglavnom je izbegavala da se sa Darkom pojavljuje na javnim događajima jer nije želela da se „grebe“ o njegovu slavu, niti je smatrala da joj je to potrebno s obzirom na to da nije javna ličnost.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne razmišljam o udaji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar