Kako je Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, profitirala od raskida

Showbiz 29. sep. 202107:24 > 09:01
Podeli:
Marina Gagic
Marina Gagić Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, sa kojim ima sina Alekseja, postala je blogerka pa putem svog Instagram profila reklamira određene stvari i na taj način zarađuje novac.

Marina je iskoristila stečenu popularnost koju ima na društvenoj mreži Instagram, pa je rešila da tako sebe novčano obezbedi. Doduše, dok je bila u ljubavnom odnosu sa folkerom, ona je uvek bežala od medija i nije želela da se eksponira. Uglavnom je izbegavala da se sa Darkom pojavljuje na javnim događajima jer nije želela da se „grebe“ o njegovu slavu, niti je smatrala da joj je to potrebno s obzirom na to da nije javna ličnost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojicic

Međutim, stvari se nekad okrenu. Zbog brojnih novinskih natpisa o raskidu veze sa Lazićem, Marina je na Instagramu dobila brojne pratioce koji su je maksimalno podržali u najtežem životnom periodu. Iako je Marina ostavila Darka jer nije mogla da trpi njegovu bahatost, momački život i odsustvo od kuće, trebalo joj je vremena da se oporavi i iz te priče izađe kao pobednik.

Kada je rešila probleme, odlučila je da ne sedi skrštenih ruku i smislio posao koji joj leži. Pošto prati modu, a i ima manekensku građu, došla je na ideju reklamiranja. Do sada je u više navrata reklamirala proizvode i to joj je bilo plaćeno.

PROČITAJTE JOŠ

S druge strane, Marina je nedavno u intervjuu najavila da će se preseliti u Beograd, gde inače provodi dosta vremena u poslednje vreme. Ona bi tako bila više u komunikaciji s ljudima koji joj trebaju za posao, a postoji verovatnoća i da će pokrenuti još jedan biznis.

„Marina ne želi da od Darka prima milostinju, a pitanje je i da li joj plaća mesečno za dete. Na sudu su, uskoro imaju ročište pa će se sve rešiti onako kako treba da bude. Marina je profitirala od raskida sa Lazićem, a kad je već osuđena na to da bude u javnosti, želi da to iskroristi na najbolji mogući način“, rekao je naš izvor.

Podsetimo, nakon što je Marina ostavila Darka, on se brzo upustio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, sa kojom živi tri meseca u Novom Sadu. On je izjavio da se neće odmah ženiti nego prvo hoće da bvidi kako će on i njegova sadašnja devojka funkcionisati pod istim krovom, pa će tek onda praviti planove za budućnost.

BONUS VIDEO:

Milica Todorović: Čujem se sa svim bivšim svekrvama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar