Snežana Borjan održala lekciju Sanji Marinković zbog vređanja punijih žena

Showbiz 29. jul. 202113:11 > 16:35
Podeli:
Foto:privatna arhiva ; Dragan Mujan/Nova.rs

Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, održala je lekciju voditeljki Sanji Marinković, navodeći da je ona gorda i sujetna, te da je trebala da se izvini ženama koje je uvredila, krišom ih slikajući na bazenu i komentarišući njihove kilograme.

„Moram da se oglasim, vidim da mi pišete bukvalno ceo dan povodom slučaja Sanje Marinković i vidim da se žena oglašavala da ona to nije mislila, neke druge storije nisu videli… Ono što mene zabrinjava je da kada uvrediš nekoga osnovna stvar kulture je da se izviniš i da kažeš: ‘Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi, oprostite sve žene koje su se našle uvređene ili koje sam lično uvredila’. To govori o jednoj sujeti, gordosti i svemu onome što nije dobro“, napisala je Borjan na Instagramu, navodi „Blic“.

Snežanu su iznervirale objave voditeljke Pinka, koja je prilikom odmora u jednom Akva parku krišom slikala nekoliko žena, a potom im se podsmevala zbog viška kilograma.

„I posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i davi da ti pojačaju trening. A vidi moju komšinicu iz akva parka i njenje drugarice“, napisala je Sanja na Instagramu.

Nakon oštrih komentara i osuda koje je zbog toga doživela na Tviteru, u razgovoru za Nova.rs Sanja je tvrdila da nikoga nije vređala, te da su njene objave pogrešno protumačene.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam to radila (vređala ljude, prim. aut), niste ispratili sve moje objave, žao mi je. Ima objava u kojoj se divim njihovoj energiji, a kritikovala sam sebe što nisam umerena u sportu i ishrani“, rekla je Sanja Marinković za Nova.rs, a potom dodala:

„Pogrešno i površno ste protumačili. Treba da imate tri stori objave da biste komentarisali, ipak ste vi novinar“, dodala je Sanja.

„Svakako, zdravlje i umerenost u svemu, a naročito u ishrani za mlade devojke je veoma važno“, zaključila je voditeljka Pinka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar