Sarajlije opkolile Isaka Šabanovića: Fanovi ga startovali na svakom ćošku

Showbiz 27. avg. 202117:24
Podeli:
Isak Šabanović, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Isak Šabanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Drugoplasirani finalista poslednje sezone takmičenja "Zvezde Granda", Isak Šabanović, kratko je boravio u Sarajevu, ali dovoljno da shvati da je i tamo tretiran kao zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, pevač iz Bijelog Polja proveo je nekoliko dana u Bosni i Hercegovini poslom, a slobodno vreme iskoristio je za posetu nekadašnjih učesnika pomenutog popularnog muzičkog šou programa.

Čim je izašao na ulicu, Isaku su mlađe i starije generacije preprečile put kako bi se fotografisali s njim i dobili augogram. Bez obzira na to što Sarajlije posebno doživljavaju „Zvezde Granda“ i pridaju veliki značaj takmičenju, Isaka su takođe upamtili.

Pošto je poslednja sezona najduže trajala za razliku od prethodnih, kandidati su se umeđuvremenu združili, pa redovno posećuju jedni druge.

Tako se i Isak video sa Belmo Huseinefendić i Muharemom Hadrovićem. Vesela trojka se tokom dana provodila po lokalnim kafićima, a Isak je čak u više navrata zapevao i zasvirao gitaru.

U jednom trenutku pridružio im se i Hanad Džehverović sa svojim sinom, kojeg je dobio pre nekoliko meseci.

Uprkos tome što su takmičari sve vreme tokom šoua bili konkurencija i borili se jedni protiv drugih, oni su svi nakon finala ostali u sjajnim odnosima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari

Vaš komentar