Novu pesmu Isaka Šabanovića izvode i kolege na nastupima

Showbiz 16. avg. 202119:31
Podeli:
Isak Sabanovic
Isak Šabanović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Isak Šabanović je tokom takmičenja u šou programu ''Zvezde Granda'' stekao veliku popularnost, dok mu je osvojeno drugo mesto donelo nove angažmane, kao i pesma koju mu je radio mentor iz takmičenja Aleksandar Milić Mili.

Za samo dvadesetak dana otkako je izašla, pesma “Prvo jutro“ broji preko dva miliona pregleda, a koliko je već zaživela među publikom govori i činjenica da Isakove kolege već izvode ovu numeru na svojim nastupima.

 

Finalista Dimitije Kazić na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa zapisanim pesmama koje mu je publika naručivala među kojima se pored Dina Merlina i Zdravka Čolića našao i Isakov prvenac.

Isak je kao drugoplasirani takmičar je nedavno objavio ovu pesmu „Prvo jutro“.

Njegova numera malo drugačijeg žanra od onog koji je trenutno popularan na muzičkoj sceni, na pitanje da li je zadovoljan kako se sluša njegova pesma, rekao je tada za medije:

„Zadovoljan sam. Naravno, strah je bio prisutan pre objavljivanja. Nisam znao kako će se plasirati pesma, pogotovu ovaj žanr i ritam koji su ljudi zaboravili. No, eto nije bilo potrebe za tim jer vidim da se ljudima dopada pesma.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar