Sara Reljić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

"Ono što je jako zanimljivo jeste da devojka ne sme da ima ni jedan krivični prekršaj, pa čak ni saobraćajnu kaznu. Prošlost devojke mora da bude čista kao suza", rekla je pevačica Sara Reljić, koja će predstavljati Srbiju na izboru za Miss Multiverse u Dominikani.

Pevačica Sara Reljić predstaviće Srbiju na svetskom izboru za „Miss Multiverse“, koji će u decembru biti održan u Punta Kani. Kompanija „Miss Yu“ je pevačicu aplicirala za ovu svetsku manifestaciju za multitalentovane ličnosti. Od 120 zemalja, Sara je stekla pravo da se nađe u top 30. Pored lepote, glavni kriterijumi su bili da je kandidatkinja obrazovana, talentovana, vaspitana, ostvarena u svom poslu i da dobro poznaje bar tri strana jezika.

Sara je u razgovoru za Nova.rs otkrila kako je došlo do toga da se prijavi na izvor za Miss i kakva su joj očekivanja.

Sara Reljic
Sara Reljić Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

„Iz kompanije „Miss Yu“ su me zvali na kasting za ovo takmičenje i na kraju su baš mene izabrali da predstavljam Srbiju.
Zapravo, ja sam se pitala zašto su bas mene izabrali od svih devojaka. Kada su oni videli da se ja to pitam i raspitujem, počeli su da mi nabrajaju sve što to takmičenje zahteva i rekli su mi da smatraju da ja to posedujem. Zahteva je stvarno mnogo, spisak je dugačak i zaista je jako teško ispuniti ih sve. Glavni zahtev je bio da je devojka iz sveta kulture, showbiznisa ili sporta. Drugi je bio da je visoko obrazovana, sledeći je tečno pričanje i znanje tri strana jezika, neki od zahteva su maniri, harizma, komunikativnost, liderstvo, snaga ličnosti, fizička snaga… Ono što je jako zanimljivo jeste da devojka ne sme da ima ni jedan krivični prekršaj, pa čak ni saobraćajnu kaznu. Prošlost devojke mora da bude čista kao suza. Tako da u današnje vreme teško je naći devojku izshowbiznisa koja ispunjava sve te kriterijume“, rekla je Sara.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica ističe svoje mišljenje o tome da li lepota može da se unovči.

„Naravno. Samo pogledajte devojke u modnim i kozmetičkim kampanjama. To su kampanje od po par desetina, stotina hiljada evra. Smatram da ako je devojka dovoljno harizmatična, fotogenična onda lepota može da se unovci“, kazala je Reljićeva i dodala kakav plasman očekuje u Dominikani.

„Neskromno ću reci da imam velika očekivanja jer znam koliko sam spremna da se pripremam i borim“, završava Sara.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.