Sara Jo Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Popularna pevačica Sara Jo rešila je da promeni firzuru, te je kosu koju je skratila donirala u himanitarne svrhe.

Ona je na Instagramu isprva objavila nekoliko fotografija sa novom frizurom, a potom i snimak šišanja.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je promena i na prvu loptu oduševila njene fanove, posebne pohvale dobila je kada se saznalo da je kosu zapravo donirala u humanitarne svrhe.

Pevačica je naglasila na društvenim mrežama i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom želela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro delo.

„Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije. Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj“, napisala je ona.

„A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom „poduhvatu“, vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke – što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom“, dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

BONUS VIDEO: Sara Jo za Nova.rs: Izabrala sam da izađem iz svog savršenog sveta

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)