Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Otvorio dušu i progovorio o saradnji sa pevačem.

Estradni menadžer Sabit Saša Dervišević sarađivao je sa pokojnim pevačem Šabanom Šaulićem sve do njegovog poslednjeg dana, a sada je progovorio o njihovoj saradnji.

PROČITAJTE JOŠ:

„Šaban i ja smo sarađivali od sedamdesetih, ali najintezivnije smo krenuli da sarađujemo u ratnim periodima i bio sam mu menadžer do poslednjeg dana“, rekao je on za Espresso.

Priznao je i da li u svom poslu oseća prazninu otkad Šaban nije tu.

„Da budem iskren, dosta gazdi se zna otvoriti, pa reći koliko je Šaban dovodio publiku. Znaju da kažu da ranije, dok je Šaban bio živ, kada upadnu u neke dugove i kada imaju minus, da samo pozovu Šabana da im peva i da on napravi takav posao da se pokriju svi ti dugovi. Mi smo uvek dobro radili, Šaban je pravio posao i bilo je puno gde god da je on pevao“, kaže Dervišević.

Šaban i Ilda Šaulić
Šaban i Ilda Šaulić Foto: E-Stock/Kobra

Rekao je i da li je Šaban, možda, bio nezadovoljan u nekim trenucima što njegova ćerka Ilda ne peva više.

„Ilda je slučajno počela da peva. Ali Šaban mi nikada nije tražio ni ucenjivao da tipa moram da sredim i Ildi nastup ako želim da i on radi. Nikada Šaban nije intervenisao za nju, ona je radila koliko je želela da radi“, ističe menadžer.

Sa Šaulićem je u nesreći poginuo i muzičar Mirsad Kerić.

„Ja sam prvi put i doveo Mirsada da svira uz Šabana. Ja sam ih upoznao. Sa ovog sadašnjeg gledišta bolje da nisam, ali sudbina je takva. Šaban je bio težak, sa njim nije bilo mogao da svira. Na prste dve ruke mogu da se nabroje solisti koji su mogli da prate Šabana. Ali ta nesreća u Nemačkoj. To kako se namestilo, ta nesreća, i danas mislim da je to samo sudbina bila jer neverovatno da se sve tako namesti i da stradaju i Šaban i Mirsad“, zaključio je on za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Boban Rajović o Grandu, karijeri i svojoj supruzi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.