Slavko Štimac Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ni ona ne voli da se eksponira.

Proslavljeni glumac Slavko Štimac godinama se ne pojavljuje u medijima, a možemo ga videti na javnim događajima samo kada to zahteva njegov posao.

PROČITAJTE JOŠ:

Uzimajući ovo u obzir, ne čudi što se o njegovom privatnom životu ne zna gotovo ništa, a odluku da se kloni medija podržala je i njegova supruga Vesna. Kako prenosi „Hello“, Vesna je 1980. godine diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti, a ubrzo se preselila u Njujork.

„Nije to bila hrabrost kako mnogi misle, više ludost. Otišla sam kao da idem na izlet, sa jednom torbom u kojoj su bile dve knjige: ‘Srpske junačke pesme’ i ‘Novi zavet’. Imala sam nešto malo para, nisam znala engleski, ali sam bila rešena da tamo zauvek ostanem“, ipričala je u jednom od retkih javnih istupanja.

U Njujorku je nastavila da se bavi svojim poslom, te je organizovala više samostalnih i kolektivnih izložbi, a radila je i scenografiju za moderne balete.

Ipak, ljubav prema domovini je pobedila i ona se vratila u Beograd, a kako dodaje pomenuti medij, umetnički par najčešće slobodno vreme koriste za obilazak hercegovačkih manastira.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35

Komentari

Svi komentari (0)