Miona i Dejan Pantelić Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ona mu je podrška dugi niz godina.

Voditelj Dejan Pantelić, nakon tri godine rada na televiziji Prva, najavio je promenu posla. On se u emisiji „150 minuta“, čiji je bio i domaćin, pozdravio sa gledaocima.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je poslednji put da ja vama kažem: ‘Gledaćemo se ponovo’. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama“, rekao je popularni voditelj.

Kroz lepe i teške momente njemu je u životu najveća podrška bila upravo njegova supruga Miona, koja je devet godina mlađa od njega.

Sa Mionom voditelj ima dvoje dece – Vukašina i Lanu.

„Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima. Koliko god da mi je teško ponekad, srećnim me čini što Miona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji. Važno nam je da budu stvarno dobri ljudi“, izjavio je on jednom prilikom u intervjuu za magazin Gloria.

Supruga Dejana Pantelića je, inače, profesorka DIF-a i radi i kao instruktorka skijanja. Njen suprug veoma je ponosan na ženu s kojom provodi život, a jednom prilikom je objasnio da bi, da ponovo može da bira, uvek odlučio da provede život s njom.

„Moj pokojni otac je jednom rekao: ‘Kad bih se ponovo ženio, opet bih odabrao istu ženu’. Tada mi je to bilo smešno, a sada razmišljam isto kao moj tata Despot. Ne mogu da zamislim da nismo zajedno, da Miona ili ja decu viđamo dva puta nedeljno. Uopšte mi nije jasno zašto se ljudi udaju i žene ako nisu spremni da tu zajednicu čuvaju i razvijaju“, rekao je.

BONUS VIDEO: Najlepši poznati parovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar