instagram/saskaveselinov_fp

Ovo o njoj niste znali.

Brat našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova izabranica Saška Veselinov proteklog leta su napravili svadbu koja je trajala tri dana, na plaži Crne Gore, a o kojoj se danima pričalo.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno su otkrili i da će uskoro postati roditelji, te da će dobiti sina.

Saška je sada na Instagramu podelila niz objava u kojima je otkrila neke detalje o sebi koje mnogi nisu znali.

„Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj“, napisala je ona uz jednu svoju fotografiju.

„Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno“, dodala je Saška.

Ona je otkrila i koliko je zaljubljena u svog supruga i srećna pored njega.

„Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi… To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta. Da sam znala da brak ovako izgleda, ranije bih se udala“, dodala je supruga Đorđa Đokovića.

Na kraju je priznala i koliki stres je doživela kada je dala otkaz na poslu dok je radila kao voditeljka.

„Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa“, otkrila je ona na Instagramu.

BONUS VIDEO: Saška Veselinov trenira na brodu