1669919364-ana-rajkovic-1200x800-1.jpg

Dok je reprezentacija Srbija učestvovala na Svetskom prvenstvu u Kataru, pored fudbala, u fokusu pažnje javnosti našao je i seks skandal.

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, osvrnula se na brojne tračeve o njenim navodnim aferama.

PROČITAJTE JOŠ:

Rajković je u razgovoru za „Kurir“ otvoreno govorila o nastalom skandalu i glasinama koje su se o njoj širile dok su se naši sportisti boravili u Kataru.

Ana je za pomenuti portal priznala da je odmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Iz tužilaštva je, kako se navodi, potvrđeno da se bave ovim slučajem.

„Policija istražuje ovaj slučaj i već su došli do određenih saznanja. Zbog toga što istraga i dalje traje ništa ne sme da se objavljuje, ali javnost će biti u šoku kada se bude izašlo sa zvaničnim podacima“, rekao je upućeni izvor.

Navodno, preko IP adrese stručnjeci su uspeli da dođu do učesnika.

„Po prijavi Ane Rajković, pokrenuta je istraga i vrlo brzo su otkrivena lica koja su razmenjivala poruke o navodnoj aferi. Kada su ovakve stvari u pitanju, nije teško doći do podataka. Svi počinioci će biti pozvani na informativni razgovor“, kaže izvor za „Republiku“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (3)