Ljiljana Blagojevic
Ljiljana Blagojević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumac Lazar Ristovski uživa sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, a na tu vest je reagovala i proslavljena srpska glumica Ljiljana Blagojević.

Ona je na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru) komentarisala zajedničku fotografiju svog kolege sa novom izabranicom.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je jedan korisnik objavio njihovu fotografiju i napisao Glumac Lazar Ristovski sa devojkom glumicom Anicom Lazić, reagovala je i Ljiljana.

„Nije glumica. Gluma joj je hobi“, napisala je ona.

FOTO: Printscreen

Ovim povodom kontkatirali smo Ljiljanu Blagojević, koja nam je otkrila da time što je napisala nije mislila ništa loše.

„Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet Dramskih Umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam msilila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica“, rekla je ljubazno Ljiljana.

Podsetimo, Lazar je u izjavi za Telegraf.rs potvrdio da je u vezi s Anicom.

„Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom“, rekao je Ristovski.

Anica je sa Lazarom glumila u filmu „Drim Tim“, kao i u seriji „Popadija“. Glumila je i u „Psihosocijal“ filmu, nagrađivanom ostvarenju Strahinje Savića, a na njenom sajtu stoji i da je završila psihologiju u Italiji, na Univerzitetu u Padovi.

BONUS VIDEO: Najlepši poznati parovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare