Nina Badrić objavila fotografiju, prizor kao iz serije Seks i grad (FOTO)

Showbiz 15. sep. 202119:38 > 19:42
Podeli:
Nina Badrić Foto:Nova S

Nina Badrić objavila novu fotografiju na društvenim mrežama sa prijateljicama iz provoda, iako je bio usred nedelje one su imale povod za slavlje.

“Neka niko ne smatra prijateljem čoveka s kojim nije pojeo mericu soli. Nas četiri pojele smo na kilo soli i još kusamo… Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tela. Zajedno. Uvek. U dobru i zlu.“

PROČITAJTE JOŠ

Napisala je to pored fotografije na kojoj ‘umire od smeha’ u društvu najboljih prijateljica.

Rođendan jedne od njih, Tine Renić, bio je dovoljan razlog da se usred nedelje okupe u večernjim satima u jednom zagrebačkom restoranu.

Nina Badrić i sestre Ivana Husar Mlinac iMarija Husar Rimac, a dobro raspoloženje koje je vladalo među četiri dame primetili su i njihovi pratioci i prokomentarisali:

„To su te i jedino takve neprocenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca“,  „Umetnost življenja“.

Nina Badrić i sestre Husar poznaju se još iz mlađih dana, kada su sve tri bile članice grupe Zvezdice, a prijateljstvo je kroz godine postalo intenzivnije,  da je Nina Badrić čak i venčana kuma Mariji Husar Rimac.

Bonus video: Nataša Bekvalac o vakcinaciji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar