Nikola Rokvić zabeležio slučajni susret sa Karleušom u Bodrumu

Showbiz 05. avg. 202118:40 > 18:41
Podeli:
Foto: Nova S

Nikola Rokvić je ovih dana na letovanju u Bodrumu, a tamo je ranije se smestila nakon evakuacije iz hotela i Jelena Kareluša. Njihov susret je bio slučajan, ali nije ostao nezabeležen.

Nakon drame i evakuacije zbog požara nastavila je svoj odmor, ali ovaj put na sigurnom. Kolege nisu ni znale da su na odmoru u istom mestu.

Nikola je objavio zajednićku fotografiju na društvenim mrežama.

Nikola Rokvić
Nikola Rokvić Foto: Instagram/nikolarokvic

Susret je bio kratak, a pevači su nastavili uživanje u čarima odmora na atraktivnoj destinaciji.

Uprkos požarima koji se rapidno šire, svi se nadaju da više neće biti evakuacija i problema koji su zadesili stanovištvo.

PROČITAJTE JOŠ

Na privatnom i poslovnom planu tokom korone pevaču su se desile velike stvari, stoga je i ovaj odmor bio spasonosan nakon pritiska pod jekom pandemije korone.

„Mislim da smo svi shvatili da su zdravlje i porodica najvažniji. Mnogo sam dragih ljudi nažalost u ovoj situaciji izgubio. Eto, ovo je bila jedna užasna godina“ priznao je pevač, pa je objasnio da su mu se i na poslovnom planu mnoge stvari promenile.

„Mi smo pre četiri godine pokrenuli ideju o „YouBox“ aplikaciji, koja je zaživela sada, i preko nje je u ovakvom vremenu jedino moguće da moje kolege rade. Na neki način kao da smo predvideli ovako nešto“, rekao je pevač.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar