Dara Bubamara jedina pevačica koja odbija nastup zbog letovanja

Podeli:
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon odmora koji je provela u Turskoj, pevačica Dara Bubamara nastupila je u Crnoj Gori, te je progovorila o brojnim aktuelnostima iz života.

PROČITAJTE JOŠ

„Gori sve, gori more, ja gorim, sijam kao milion! Tako da, dobro veče svima, drago mi je što sam stigla u Crnu Goru. Sinoć sam doputovala iz Turske, bila sam u Bodrumu. Ja sam sunce ljubavi“ priča Dara za Avaz

Ona je jedna od retkih pevačica koja ima toliko posla posle korone, da njen menadžer mora da odbija angažmane.

„Stvarno sam prezadovoljna, nadam se da više neće biti korone. Zadovoljna sam, predivnog sina imam, divnog oca brata, dečka, sve.“  dodaje Bubamara.

„Posle korone sam snimila pesmu, sve je munjevito krenulo, bukvalno sam u šestu brzinu ubacila i to je jako naporno. A tokom korone sam navikla da se odmaram, dosta sam putovala. Menadžer me zove za nastupe, a ja odbijam i kažem ”Nema šanse, idem na more”, menadžer kaže ”Jeb* te, ti si jedina pevačica koja odbija nastupe”, priča Dara.

Pevačica Dara Bubamara tokom pandemije korone kada je bila u jeku podsetimo se jedva je izdržavala mere kada je u pitanju bio frizer, nije ni čudo što je još jednom pokazala da uvek funkcioniše kako ona želi i po njenoj meri.

Njenu izjavu prenosimo u celosti sa prisećanjem kako je ona tada doživljavala karantin:

„Ja nisam ni prestajala da se friziram. Svaki drugi dan je frizer bio kod mene, ili ja kod njega. Uvek sam bila isfenirana i u karantinu.“

„Jednostavno volim da mi je čista kosa i da sam sređena bilo da sam u kući ili na ulici. Prosto sam takva. Tako da meni to neće biti promena, ali mi je drago zbog žena koje nisu bile u mogućnosti da idu kod frizera. Srećna sam zbog njih, jer volim da vidim oko sebe sređene žene“, zaključila je ona.

Dara je izgleda toliko navikla na lagodan život, da ne može sama ni da opere kosu, te i u vanrednom stanju mora da istakne kako je „u mogućnosti“ da sebi nešto priušti uprkos vanrednom stanju.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar