Foto: Brian Spurlock / Icon Sportswire / Profimedia

Nekada najlepša pevačica sveta botoksom je promenila lični opis i gotovo potpuno izgubila mimiku lica.

Iako mnogi navode da Gven Stefani „stari unazad“, a ona ne priznaje plastične operacije, zatezanja i botoksiranje, evidentno je da je pevačica izgubila svoj nekada prepoznatljivi izgled i ostala bez titule jedne od najlepših žena u šoubiznisu.

PROČITAJTE JOŠ

Popularna pevačica, koja se može pohvaliti 30 godina dugom uspešnom karijerom, izazvala je brojne reakcije svojom pojavom u emisiji u kojoj je najviše pričala o hit TV takmičenju „The Voice“. Ali sudeći po komentarima na internetu, gledaoci su želeli da priča o svojoj neverovatnoj transformaciji.

„Bukvalno je neprepoznatljiva“, glasio je jedan od najpopularnijih komentara na izgled pevačice koja danas puni pedeset tri godine.

Video pogledajte u nastavku.

Stefanin večno mladi izgled predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. Kad je 2016. godine gostovala u poznatom segmentu „Carpool Karaoke“, voditelj Džejms Korden ju je pitao kako se tačno to „stari unazad“, ali ona je to pripisala svojoj vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

Stefani je pevačica ska-pop benda No Doubt“, koja je  u devedesetima evoluirala u ikonu popularne kulture koja je 2004. započela solo karijeru i na kraju pokrenula sopstvenu liniju mode i šminke.

BONUS VIDEO: Posledice kineskog botoksa: Pored vidljivih posledica mogući hepatitis C, AIDS i drugi virusi

 

Komentari

Svi komentari (0)