Neda Ukraden u suzama o Tozovcu: Najdivniji čovek na estradi

Showbiz 09. apr. 202113:00
Podeli:
Neda Ukraden Foto: Nova.rs

Pevačica Neda Ukraden je neposrendo nakon komemoracije Predragu Živkoviću Tozovcu za Nova.rs ispričala po čemu će pamtiti legendu narodne muzike, te da su četiri decenije bili veoma bliski.

„Suvišno je govoriti o njegovim pesmama, interpretaciji, stihovima, notama… On je toliko pesmama obeležio celokupni muzički prostor, da je sigurno ostavio najlepše moguće nasleđe.

PROČITAJTE JOŠ

„Tozovac je neko ko je bio divan kolega, prijatelj. Poznavala sam ga 40 godina, još kao član beogradske estrade, stotine koncerata smo zajedno održali. Bio je divan prijatelj, deo mojih najlepših porodičnih događanja kao što je udaja moje kćere, rođenje mojih unuka, moje slave. Bio je prvi i najdraži gost na mojim slavljima. Nosiću ga u sećanju kao najdivnijeg kolegu i čoveka koji postoji u celoj našoj branši, a pesme su mu toliko lepe da će sigurno večno živeti „, zaključila je Neda drhtavim glasom.

Komemoracija preminulog Tozovca održana je danas u Kombank dvorani u Beogradu, a među prvim se pojavila njegova udovica Emilija, koja je bila neutešna.

Pored porodice i brojne kolege došle su da se oproste od Tozovca i odaju mu počast, a među njima su, pored Lepe Lukić, i Željko Joksimović, Neda Ukraden, Snežana Babić Sneki, Ana Bekuta, Merima Njegomir, Saša Matić i mnogi drugi.

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila u 85. godini, od posledica korona virusa, a danas u 15 sati biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar