Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Majka poznatih manekenki podržala je njihovu odluku da postanu manekenke, a zatim im dala savete kako da održe vitku liniju.

Bela i Điđi Hadid, danas su jedne od najpoznatijih manekenki, ali su u detinjstvu prolazile kroz teške faze.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova majka, takođe manekenka Jolanda Hadid, samo se nasmejala kada ju je jedan korisnik TikToka optužio da je ćerke izgladnjivala kako bi mogle da je naslede. Prema pisanjima stranih medija, ona je zgrozila javnost u šou „Real Housewives of Beverly Hills“.

U jednom od njih, Điđi se požalila kako se oseća slabo pošto je pojela samo pola badema. Majka ju je tada posavetovala da uzme još par, zbog čega su ih svi napravili

Ona je sada napravila šaljiv video na kom jede mnogo veću količinu.

„Najgora majka na svetu“, napisala je u opisu, pa dodala oznaku „bademi“, jer joj je čitava priča i dalje veoma smešna.

@yolandahadid #worstmomever #almonds ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Bela Hadid je ranije otkrila da ima probleme sa mentalnim zdravljem, a čiji uzrok nastao još u detinjstvu.

„Mislila sam da je normalno biti anksiozan. Plakala sam svaki dan… Loše sam jela, sa četrnast godina mi je za dan ‘odlazila’ po puna pakla cigareta. Vremenom sam samo došla do zaključka da mi treba stručna pomoć“, pričala je svojevremeno za „i-D“ magazin.

Njihova majka je uticala na to da im usadi svoje navike kako bi poput nje postale uspešne u modelingu. Učila ih je kako da barataju novcem, ali i kako da vežbaju i hrane se, iako su mnogi osudili njene metode.

BONUS VIDEO: Da li bi u Srbiji mogla da bude prihvaćena manekenka sa Daunovim sindromom?

Komentari

Svi komentari (0)