Foto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svadba glumice i producenta trajala je četiri dana, na Jamajci.

Glumica Megan Markl čitavom svetu postala je poznata i dospela u centar pažnje svih medija nakon što je uplovila u vezu sa britanskim princem Harijem, za kog se i udala 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihovo venčanje milioni ljudi su pomno pratili u prenosu uživo, a Megan je tada postala zanimljiva i tabloidima koji su se trudili da saznaju što više o njenom životu.

Tako nije moralo da prođe mnogo vremena, pa da se sazna da je glumica već bila udata, za producenta Trevora Engelsona.

Njih dvoje venčali su se 2011. godine na Jamajci, a ta svadbena proslava bitno se razlikovala od one koju su imali Megan i Hari.

Marklova je tada nosila jednostavnu belu haljinu na kojoj je imala srebrni pojas, dok joj je kosa bila puštena. Trevor je bio u beloj košulji i pantalonama. Mlada se nešto kasnije presvukla u žuti kupaći i nastavila da pleše sa svojim gostima i ispija koktele.

Svadba je trajala četiri dana, a Trevor i Megan u ljubavi su bili sedam godina. Upoznali su se u jednom baru i verovali su da će ostariti zajedno, ali je razvod usledio nakon samo 18 meseci braka.

Kako se pisalo, glavni razlog njihovog razvoda bila je udaljenost, budući da je Megan snimala seriju „Suits“ u Torontu, dok je Trevor radio u Los Anđelesu. Zvanično su se razveli 2013. godine, a pričalo se da su problemi među njima nastupili još pre nego što su se venčali.

Naime, Engelson je u jednoj emisiji sve vreme pio iz pljoske, što je njegovu dragu veoma razbesnelo, te mu je sve vreme slala poruke da „spusti pljosku“ i da deluje „vrlo neprofesionalno“.

Ipak, još jedna nesvakidašnja stvar vezana za njihov brak privlačila je pažnju mnogih medija.

Kako je preneo britanski tabloid Daily Mail, Megan Markl je od svog prvog supruga tražila da potpiše takozvani „trudnički ugovor“ koji se odnosio na to šta će on sve morati da plati kada ona ostane u drugom stanju.

Tako je Trevor navodno morao da se obaveže na to da će plaćati privatnog trenera, nutricioniste i dadilje, kako bi njegova supruga nakon trudnoće brzo mogla da vrati svoju liniju i što pre se vrati poslu.

Ovakvi ugovori u Americi nisu neuobičajeni, ali se pretežno odnose na podelu kućnih poslova i finansija.

Princ Hari i Megan Markl vencanje
Princ Hari i Megan Markl na venčanju Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Podsećamo, Megan Markl i princ Hari imaju dvoje dece, Arčija i Lilibet, a nakon venčanja dobili su titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Ipak, početkom 2019. godine sve su šokirali odluku da odstupe sa svojih kraljevskih dužnosti i iz Bakingemske palate se presele u Kanadu, a potom i u Kaliforniju.

Konstantno su pod lupom javnosti, pre svega zbog svojih zategnutih odnosa sa kraljevskom porodicom i šokantnih tvrdnji koji su izneli na njihov račun, pre svega u velikom intervjuu koji su dali Opri Vinfri.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

Komentari

Svi komentari (1)