Ljubavni život Darka Lazića je uvrnutiji od španske serije

Podeli:
Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Uspešna karijera, brak, dete, razvod, saobraćajna nezgoda koju je nekim čudom preživeo, drug dete, verenica, operacija želuca, raskid veridbe, nova devojka... Sve ovo stane u život Darka Lazića, koji je kao španska serija, pogotovo ljubavni život.

Darko Lazić važi za velikog zavodnika, a kako kaže, ni kada je imao znatan višak kilograma, njemu lepši pol nije mogao da odoli.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon raskida sa verenicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, pevač Darko Lazić našao je novu devojku, koleginicu Barbaru Bobak, s kojom trenutno uživa u Cirihu.

S druge strane, njegova bivša verenica objavama na društvenim mrežama jasno stavlja do znanja da ga je prebolela.

Ipak, spisak devojaka s kojima je Darko Lazić bio, poprilično je dug – od „crnke s plavim očima“ do medijskih nagađanja da je čak bio i s kumom Andreanom Čekić.

Darko je na samom početku karijere bio u vezi s javnosti nepoznatom devojkom, ali ta ljubav nije potrajala, a razlog prekida – ljubomora.

Darko Lazic
Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pomenuta „crnka s plavim očima“ navodno nije mogla da podnese Darkovu popularnost i stalno prisustvo ženskih osoba koje su ga svakodnevno opsedale, te je stavila tačku na njihovu vezu.

Lazić se zatim zaljubio u Anu Sević, koju je upoznao tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“. Ona mu je kasnije postala i supruga, a s njom ima i ćerku Lorenu. Međutim, njihov brak raspao se nakon četiri godine.

Po estradnim kuloarima tada su kružile priče kako je venčana kuma Darka Lazića i Ane Sević, Andreana Čekić, imala avanturu sa kumom. Ona je to oštro demantovala.

„Bože gospode. Evo napiši da se krstim upravo“, izjavila je Andreana svojevremeno za „Blic“ i dodala:

rođendan aleksandre mladenović
Andreana Čekić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ja sam još ranije za jedne novine izjavila, kada se pislao da smo u WC-u kafane nešto imali, da nas dvoje zajedno ne možemo da stanemo u jedan WC. Stvarno su to gluposti. Ne vredi to komentarisati. Ja prosto moram da se našalim kada me neko za to pita. Meni je to presmešno!“

Odmah posle razvoda, Darko je ušao u vezu s hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević, ali ova nije potrajala. Nakon Olivere pevač je ušao u vezu s Marinom, koja je bila s njim dok se borio za život nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2019. godine. U tim trenucima Marina je saznala da je trudna i u stomaku nosila njihovog sina Alekseja.

Iako se činilo da se primirio, nedavno je došao kraj i ovoj vezi. A Laziću nije trebalo dugo da nađe sebi novu devojku, te je sad u ljubavi s pevačicom Barbarom Bobak, koja se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“.

Bonus video

Saša Popović: Ovo je moja poslednja sezona u Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar