Darko Lazić kupuje stan za novu devojku: Potrošiće 200.000 evra

Showbiz 30. avg. 202111:02
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Folker Darko Lazić spreman je da stane na "ludi kamen" sa novom izabranicom i koleginicom Barbarom Bobak, a sad je, kako saznaje "Blic", navodno rešio da joj kupi stan.

PROČITAJTE JOŠ

„Darko je lud za njom, nikad se u neku ženu nije ovoliko zaljubio koliko je u Barbaru. Prijateljima se poverio da hoće da joj kupi nekretninu, prepisao bi istu odmah na njeno ime. Džabe mu govore da su nedavno otpočeli vezu i da ne bi trebalo da se zaleće, on ne želi da čuje takve stvari, radi po svom“, otkrio je izvor za pomenuti medij.

„Hoće da kupi jedan stan, kako bi zajedno živeli u njemu, a želja mu je da zvanično ona bude vlasnica, jer bi na taj način da joj pokaže koliko mu znači. „Opet će da potroši 200.000 evra i da ostane bez svega“, govorili su mu bliski ljudi kad su čuli o čemu razmišlja, ali Lazića ne zanimaju komentari tog tipa“, dodao je izvor blizak pevaču.

„Što naumi, on to i ostvari, tako je uvek sa njim. Cilj mu je da stan pazari do kraja godine, a siguran je da je Barbara „ona prava“. Još uvek ne želi da priča o tome javno, makar dok ne finalizuje sve što je zamislio“, rekao je izvor dodatno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar