Darka Lazića bivša verenica izbrisala kao gumicom: Započela novi život

Showbiz 13. sep. 202100:26
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ljubavni život Darka Lazića oduvek intrigira javnost, a posebno trenutna devojka Barbara Bobak zbog koje je podetinjio.

PROČITAJTE JOŠ

Iako mnogi podržavaju Darkovo bahanalisanje i ljubavnu priču sa Bobanom da nikada nije bio srećniji, mnogi ga osuđuju zbog bivše verenice Marine Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

Iako se Marina isključila iz javnosti, te izbegava da priča o bivšem partneru, ona jedine tragove ostavlja na svom Instagram profilu, pa mnogi misle da su posvećeni upravo Laziću koji se kleo u njihovu doživotnu ljubav.

„Pripremi se da ćeš u životu umirati po nekoliko puta i da ćeš se svakog puta, kao feniks iz pepela, podići. Ispočetka krenuti, učiti, disati, osećati, hodati, misliti i voleti. Da ćeš se rađati iznova i iznova. Svaki put iznova“,  objavila je Marina, koja se nije odvajala od Darka kada je mesecima ležao u bolnici zbog teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsetimo, ovaj par se razišao pre nekoliko meseci nakon čega je on izjavio kako je Marina želela da ga drži na kratkoj uzici, dok je ona tvrdila kako joj smeta raskalašan život koji on vodi. Ubzo nakon raskida započeo je vezu sa Barbarom Bobak koju nije dugo čuvao u tajnosti.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar