Darko Lazić izgubio kompas: Više ne zna ni šta priča, ni kako se ponaša

Showbiz 29. avg. 202111:14
Podeli:
Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Otkako je Darka Lazića napustila verenica Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, pevač kao da je pušten s lanca, pa više ne zna ni gde je, ni šta radi.

PROČITAJTE JOŠ

Čim je njegova bivša nevenčana supruga Marina Gagić spakovala kofere i sa detetom se vratila kod svojih roditelja, Darko Lazić ušao je u emotivnu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Pevač je pored nje totalno podetinjio, pa više ne zna ni gde je, ni šta radi. Naime, on se ponaša kao da nema dva braka i dvoje dece iza sebe, pa mu je provod na prvom mestu. Doduše, ne može da se ospori da mnogo radi i da je stalno na putu jer je ovog leta maksimalno angažovan u diskotekama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Međutim, njegova devojka prati ga u stopu. Čak kruže spekulacije da se ona uselila u njegovu kuću u Brestaču, dok neki pričaju da će ubrzo stati na ludi kamen.

Očigledno je Lazić pored nje našao sreću s obzirom na to da dobro utiče na njega po pitanju posla, a loše za sve ostale stgvari. Zbog nje je navodno rasterao i prijatelje, pa čak i kumu Andreanu Čekić s kojom se više ni ne viđa kao ranije, iako je svestan da je ona jedina bila uz njega kada mu je bilo najteže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

„Darko se totalno izgubio. Niko ne može više da ga isprati. Jednima priča da mu je Barbara samo prijateljica, a na Instagramu objavljuje prisne fotografije i snimke s njom. Čak je i prijatelje zapostavio jer se ne odvajaju. Mada, niko mu to ne zamera jer čovek kad se zaljubi izgubi kompas“, priča naš izvor i dodaje da Barbara pozitivno utiče na Darka jedino za posao jer se dosta stabilizivao.

„Više ne hvata krivinu na nastupima, šta više blokovi mu duže traju. Sad je u stanju da peva i celu noć, a ne samo onoliko koliko je predviđeno. Do nedavno je skraćivao blokove za 10, 15 minuta, ali sad je drugačija priča“ kaže naš izvor.

Pozvali smo Darka radi komentara, ali nije odgovarao na naše pozive do objave ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar