Ljuba Bulajić: Biti kralj Aleksandar nije breme, već radost

Showbiz 29. jun. 202021:16
Podeli:
Ljubomir Bulajić, Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

“Ulogu Aleksandra pre doživljavam kao radost nego kao breme i trudim se da opravdam sva očekivanja”, istakao je glumac Ljuba Bulajić kojeg ćemo uskoro gledati u filmu i seriji "Kralj".

Glumcu Ljubomiru Ljubi Bulajiću pripala je glavna uloga u novoj seriji „Kralj“, gde će tumačiti lik kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Snimanje serije i filma „Kralj“ u režiji Zdravka Šotre, a po romanu Vuka Draškovića, počelo je 28. maja u Belom dvoru u Beogradu i uveliko traje. Bulajić je sada za Nova.rs govorio kako teče snimanje i da li postoje neke poteškoće na setu, s obzirom da je počeo drugi talas koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

“Snimanje za sada ide dobro, što je najvažnije, svi poštuju zdravstvene mere zaštite. Trenutno smo negde na trecini puta do kraja i ako ovako bude išlo na dalje, ja ću biti zadovoljan”, kaže glumac, a na pitanje kako je igrati u kostimima na visokim temperaturama, on odgovara:

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

“Što se tiče temperature, nije ni prvi, a ni poslednji put da se kuvamo u zimskim kostimima tokom leta, tako da mi to ne pada nešto mnogo teško”, kaže glumac.

Glumac Žarko Laušević takođe je deo ovog projekta, i tumačiće lik crnogorskog kralja Nikolu, čiji je Aleksandar unuk. Međutim, njih dvojica neće imati zajedničkih scena, osim telefonskog razgovora.

Foto: Vesna Lalić

“Laušević i ja nemamo zajedničkih scena, osim telefonskih razgovora koji su već snimljeni”, otkrio je Ljuba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar