Kultne scene i najbolji momenti u filmovima Žikina dinastija

Showbiz 26. jul. 202017:00
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube

Kultni filmski serijal Lude godine, poznatiji kao Žikina dinastija, nakon skoro 30 godina dobija nastavak. U planu je snimanje 11. filma franšize, koji će predstavljati nastavak, ali i neku vrstu omaža ovog serijala, pod nazivom Luda godina.

U čast ovog događaja, izdvojili smo neke od najupečatljivijih scena u prethodnim serijalima, kojih se sigurno, ukoliko ste fan ovih jugoslovenskih filmova, sa radošću sećate.

Poslednji deo serijala, gde Žika i Milan izgledaju kao da su otkopani za potrebe filma. Za neke scene je ipak potreban jači stomak. Prava retkost je gledati film u kome pratite smrt jednog velikog glumca, u realnom vremenu.  U globalu, Žiku posećuju udavače, kao duhovi prošlih i budućih Božića, dok prija Jelena ima proširene vene, pa je ceo film morala da snima sedeći, i za telefonom. Dosta dnevno-političkog humora, sa osvrtom na otcepljenje Hrvatske.

Marija i Boba posle abortusa iz prvog dela nastavljaju svoju vezu, dovijaju se na raznorazne načine da bi se videli, ali roditelji stoje na putu njihovoj sreći. Žika i Milan se upoznaju, stvara se hemija, ali u tom momentu toksična. Pojavljuje se i kultni lik tetke iz Novog Sada.

Prvi put na domaćem filmu se upotrebljava prank call, tako da je Žika svojevrsni praotac Stoleta Voleta. U filmu se pojavljuje i Zorica Brunclik.

Ovde se pojavljuje i gej ikona srpskog filma, bodibilder Zoran Jovanović, koji je u Nije lako sa muškarcima igrao Stanislava, a i ovde je imao scenu gde masira Žiku, što je zamalo postalo fin hard core porn uradak. Na kraju, ljubav između Bobe i Marije ipak pobedi, a Žika i Milan se obuku u žene.

Žika misli da mu unuk zastranjuje, s obzirom da po ceo dan uči, a ne vata ženske, i onda mu nabacuje kojekakve devojke sumnjivog morala. Međutim, Miša kao kakva Penelopa, čeka svog Odiseja, tj. Natašu. Lidija Vukićević se nešto malo skinula, dok je Snežana Savić otišla korak dalje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar