Foto:E-Stock; Dragan Mujan/Nova.rs

Tamara Đurić iznela je neočekivano mišljenje o jednoj od najuspešnijih žena na našoj estradi.

Takozvane starlete, koje su poznate iako nemaju određeno zanimanje, a ponajviše ih znamo iz rijalitija i medija u kojima se međusobno prozivaju, često iznose svoje mišljenje i o javnim ličnostima koje imaju dugogodišnje uspešne karijere, a pogotovo o pevačicama.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je Tamara Đurić, starleta koju je javnost upoznala u „Farmi“, gde je promenila nekoliko partnera za svega par meseci, a koja je poznata i po brojnim plastičnim operacijama, kao i druženju sa muškarcima iz kriminalnog miljea, prokomentarisala Jelenu Karleušu.

Ona je, naime, prvo rekla da su po njenom mišljenju jedine pevačke zvezde kod nas Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Lepa Brena i Zdravko Čolić, a na pitanje o Jeleni Karleuši dala je interesentan odgovor.

„Ona je zabavna. Više mi je kao profi, profi obučena igračica, ali baš dobro sređena. Ima puno stila. Najbolje je obučena na estradi. Sad, da li je baš sve na njoj original? Znam da ju je Gabana prozivao, ali nema veze. Lepo je upakovana, ali zvezda nije. Dobro je obučena, više igra nego što peva, stilizovana – ali ni pevačica, ni zvezda“, izjavila je Đurićeva za magazin „Svet“.

Inače, Đurićeva se svojevremeno družila sa koleginicom Sorajom Vučelić, a kada su se posvađale, Vučelićeva ju je prozivala da se bavi prostitucijom.

Foto: Instagram/sorajavucelic

„Posle našeg zajedničkog gostovanja u Beču, smrdljivo klaberče je u našu sobu dovelo pedesetdvogodišnjeg Bosanca od 300 kilograma, kog je obrađivalo sat vremena. Ja sam umorna na recepciji čekala da završi, jer me je zamolila da joj oslobodim sobu kako bi obradila mušteriju. Rekla mi je da joj je novac potreban da se operiše i napumpa zadnjicu silikonom, jer je nema uopšte“, rekla je svojevremeno za medije Soraja, o kojoj se pak takođe pisalo u kontekstu prostitucije.

Inače, obe starlete demantovale su da se bave najstarijim zanatom.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša odgovorila na pitanje da li je prešla na Vučićevu stranu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)