Konačno otkrivena istina o odnosu Džonija Depa i njegove advokatice

Podeli:
Johnny Depp Džoni Dep
Džoni Dep Foto: EPA-EFE/JONATHAN ERNST

Već neko vreme se priča o tome da su njih dvoje u vezi.

O odnosu glumca Džonija Depa i njegove advokatice Kamil Vaskez polemiše se gotovo otkad je počelo suđenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su u više navrata uhvaćeni kako se smeškaju jedno drugom i razmenjuju nežne poglede, a priče je dodatno podgrejala Kamil svojom reakcijom na pitanje o vezi sa glumcem.

Naime, kada su je ispred zgrade suda u Ferfaksu pitali da li je u vezi sa Džonijem, ona se samo nasmejala i nastavila da komunicira sa okupljenim obožavaocima.

Ipak, ubrzo su stigle tvrdnje od izvora bliskih Vaskezovoj da je ona u ljubavi sa jednim Britancem, te da se sa Depom zbližila isključivo zbog slučaja.

"U vezi za smeškanjem i dodirivanjem koje su pojedini primetili između Džonija i Kamil, rečeno nam je da ga ona smatra zabavnim... i nije mogla a da se ne nasmeje nekim njegovim forama ili njegovom smislu za humor. Što je još važnije, naš izvor nam je rekao da je Kamil srećno zauzeta. Ona se zabavlja sa sa Britancem sa kojim je u ozbiljnoj vezi već nekoliko meseci", naveo je TMZ.

Ljudi su, tokom suđenja, veoma zavoleli Kamil, a baročito nakon što je ispitivala Amber Herd i, kako mnogi smatraju, "izrešetala" je pitanjima i "stavila na mesto".

Tako se internetom šire brojni mimovi u kojima Vaskezova ima glavnu ulogu i predstavlja se kao heroina.

BONUS VIDEO: Đorđe Ćulafić o IDj Show-u i obožavateljkama iz inboxa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar