Katarina Živković oplela po Milici Pavlović: „Ni ona mene nije javno podržala“

Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Dragan Mujan/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Živković progovorila je o sukobu koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provoreno".

„To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi s tom pesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do ‘Amidžija’, gde je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale. Čula sam da je nas nekoliko otpratila s Instagrama“, rekla je Kaća.

PROČITAJTE JOŠ

„Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala sa dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice, nego je mudro ćutala. Sad, kada je njen lični interes u pitanju, dala je sebi za pravo da nam zamera što je niko nije podržao“, dodala je pevačica.

"E pa, draga moja drugarice, koleginice, sugrađanko iz grada odakle smo obe, ima jedna poslovica: 'Ne brani se kuća kad ti se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici'", rekla je Živkovićeva za Skandal.

Podsetimo, nakon što je Milica objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u Aninom izvođenju.

Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Kako mi je Vlado Georgiev pomogao kad mi je bilo potrebno

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar