Stefan Đurić Rasta, Jelena Karleuša i Ana Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Jelena Karleuša prokomentarisala je za medije to što je Ana Nikolić, s kojom je nedavno imala žestoku polemiku povodom podrške LGBT populaciji, pretila svom bivšem suprugu Rasti da će u javnost izneti sva "zlodela" koja joj je navodno napravio.

„Ani želim da sve ovo što je boli i tišti prevaziđe na najpametniji način. Prljav veš svakako treba držati za sebe. I ja imam, naravno, kao i svako od nas, prljav veš, ali bih ga čuvala za sebe. Ali svakako da je pametno da se javnost nikada ne koristi za obračun s partnerom, pogotovo kada sa njim imaš decu. Šta god da je bilo, što se Ane tiče, koliko god me je vređala javno… Moram da kažem da mi je jako žao što joj se ovo dešava. Ana je bila i ostala strašna riba, velika zvezda i neko koga i dan-danas vole i cene. Mislim da je potrebno samo malo dobre volje i dobrih ljudi oko Ane, i da će se ona vratiti na staro“, rekla je Karleuš za domaće medije.

PROČITAJTE JOŠ

Karleuša se ranije naljutila na Anu Nikolić, nakon što je koleginica na njen račun iznela uvrede.

„Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne“, rekla je Karleuša.

Ana je bivšoj prijateljici Jeleni Karleuši poručila da treba da ide kod psihijatra.

BONUS VIDEO: Karleuša: Zvaću Vesića da bude deda mraz i da deli poklone na mom nastupu

Komentari

Svi komentari (0)