Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je nekoliko puta imala probleme sa viškom kilograma.

Karleuša je i sama uvek govorila o tome.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nikad deblja nisam bila! Evo sad ću javno da priznam, nemam problem s tim. Imam 75 kilograma“, rekla je pevačica jednom prilikom.

„Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite.  Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća“, rekla je Karleuša za Kurir, a nedavno je otkrila da ćerkama ne određuje šta će one jesti.

„Atina je vegan, a Nika jede sve. Ja nisam neko ko deci nameće šta moraju, a šta ne moraju da jedu. One same jedu šta žele, tako da nisam od onih majki koje svoje frustracije iskaljuju na deci. Atina je sama odlučila, a Nika ide ka tome i zbog toga sam srećna. Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo zamenu za meso, koja ima identičan ukus kao meso, ali pravi se od proteina graška. Jedem mlečne proizvode, jaja, ribu, ali i to ću u budućnosti prestati. Kad je reč o novogodišnjoj trpezi, imaćemo goste koji nisu vegeterijanci, ali pravimo jela koja mogu da jedu svi. Obožavam posne sarmice od zelja, prebranac, turšije, podvarak bez mesa, mimoza salatu“, rekla je Jelena za Glossy, pa dodala:

„Nikad ni kafu u životu nisam popila, pijem minimum tri litra vode dnevno. Slatkiše prezirem.“

Pevačica je otkrila i kako tačno izgleda njen jelovnik.

Prvi dan

Doručak: Nemasni sir 400g, dve kriške integralnog hleba, salata

Užina: Dve jabuke

Ručak: Grašak s povrćem 400g, salata

Večera: Salata sa tikvicama

Drugi dan

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Užina: 300g trešanja

Ručak: Zapečena boranija s povrćem, salata

Večera: Kiselo mleko 360ml, salata

Treći dan:

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata

Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom

Ručak: Šampinjoni sa povrćem

Večera: Potaž od povrća

Pored ovakve ishrane, Jelena Karleuša tvrdi da ne trenira, već da nosi steznik.

„Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe… Redovnim nošenjem i „treniranjem“ vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju“, otkrila je pevačica na Instagramu.

BONUS VIDEO: Karleuša vređa glumce