Foto: Shutterstock/Amir Hamzagic/Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Društvena mreža Instagram poslednjih godina u velikoj meri služi kao merilo popularnosti i uspeha brojnih javnih ličnosti.

Iako se brojne zvezde često hvale popularnošću na ovoj mreži, jedino su merodavni zvanični podaci agencije „Pikasa“, koja se bavi ovim istraživanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da javne ličnosti vole da dele sa svojim pratiocima momente iz privatnog života, od luksuznih destinacija, odevnih komada i drugih detalja iz njihove svakodnevice.

Kada su društvene mreže u pitanju, Instagram je jedna od najpopularnijih, pa poznati ovde fanove broje i u milionima.

Prema relevantnim merenjima na platformi Pikaso, koja je tokom novembra analizirala više od 500 Instagram profila u Srbiji u šoubiz kategoriji, prva tri mesta po broju dobijenih reakcija iz publike, što uključuje lajkove, deljenje i komentare, Jeleni Karleuši, Milici Pavlović i Teodori Džehverović, kako piše „Kurir“.

Njih tri su zajedno dobile tri miliona ovakvih reakcija na svoje Instagram objave ili devet odsto od ukupnog broja reakcija publike u kategoriji šoubiz na našim prosotima. Tako je JK od svojih više od dva miliona pratilaca dobila čak 1,7 miliona reakcija.

Poznato je da je Jelena veoma aktivna na Instagramu, a svoje fanove često počasti provokativnim izdanjima, ali i neobičnim scenskim kostimima i kadrovima sa nastupa.

Na drugom mestu je njena prijateljica i koleginica Milica Pavlović, koja je imala 870.000 reakcija od svojih 864.000 pratilaca.

Teodora Džehverović se, prema ovom istraživanju, našla na trećem mestu sa samo 419.000 reakcija, iako ima milion pratilaca na Instagramu.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša nastup na Roštiljiljadi u Leskovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare