Kako izgleda luksuzno imanje Nataše Bekvalac na kome se udala Katarina Grujić

Showbiz 01. sep. 202107:34
Podeli:
Natasa Bekvalac promocija
Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Katarina Grujić udala se u luksuznom domu svoje koleginice Nataše Bekvalac. Kako je zbog školovanja ćerki tokom prošle godine isplanirala da novosadski dom zameni onim u Beogradu, rešila je i da zaradi novac, pa je svoju luksuznu vilu na salašu u Čeneju krenula da izdaje, i to ni manje ni više nego za šest stotina evra po danu. Eto idealne destinacije za letovanje u Srbiji - ili za venčanje, ako pitate Kaću Grujić.

Samo petnaestak minuta od samog centra Novog Sada u naselju Čenej na preko 3500 metara kvadratnih prostire se imanje kuće „22 22.“ Ušuškana u zelenilu i potpuno izolovana od ostatka sveta i čarsije, „22 22 house“ priuštiće vam da u njoj provedete najlepče trenutke sa svojom porodicom ili prijateljima, piše na zvaničnom sajtu „kucenadan.rs.“

Kratkim pozivom na telefonski broj koji je dostupan na sajtu, ali i na zvaničnom Instagram nalogu „22 22 house“, saznaćete da dan u luksuznom domu Nataše Bekvalac košta šest stotina evra. Ulazak na imanje, ili „ček in“, je od 13 časova, a „ček aut“, ili izlazak sa imanja, predviđen je za 10 časova ujutru.

Imanje krasi veliko dvorište, bazen i moderno uređene sobe – od kojih je čak šest spavaćih.

Pevačica je napustila Beograd pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine. Ona je život u srpskoj prestonici zamenila životom na salašu u Čeneju koji je uredila po svojoj meri. „Story“ magazin navodi da je njen prvenstveni plan bio je da u vojvođanskom domu živi sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem.

Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od Luke se razvela, pa u toj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar