Pevačica Kaća Živković odlično se snašla kao glumica u svojim dosadašnjim spotovima, zbog čega je i dobila ponudu za jedan film, koji je i dalje na čekanju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica u razgovoru za Nova.rs kaže da bi volela da se oproba kao glumica, ali da nije sigurna da li bi prihvatila baš sve snimajuće scene. Koliko god bi se trudila da bude profesionalna, nije sigurna da bi joj baš sve leglo potaman, iako bi se potrudila da sve uradi kako treba.

„Imala sam neke ponude, ne bih govorila javno o tome. Volela bih da glumim i mislim da bih se super snašla“, rekla je Kaća i dodala da ne bi mogla da odglumi francuski poljubac sa nekim glumcem.

„Bilo bi mi neprijatno, ne bih na to pristala. Neprijatno mi da to radim na javnom mestu, a kamoli kada moraš da odglumiš neku emociju. Ne bih mogla ni sa Bred Pitom, da se razumemo. Smatram da bih se svakako snašla, bez obzira na sve“, rekla je folkerka.

Katarina Živković Lafajet, Lafayette, kabare, klub, Beton hala, Tv Happy, proslava, žurka
Katarina Živković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Terana je Kaći postala druga kuća poslednjih godina. Međutim, kako je počela da radi, ona ne stiže da vežba kao ranije, ali ipak ne odustaje od jakih treninga i koristi priliku kad god je slobodna da ode u tereranu.

„Nemam sad toliko vremena za teretanu jer nastupam, ali jako mi prija da treniram jer izbacim sve ono negativno iz sebe, nevezano za to što je dobro za fizički izgled. Ne volim kada se ugojim, alli svakako je za glavu teretana fantastična“, rekla je Živkovićeva.

Ceo intervju sa Kaćom pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: Lepota Monike Beluči ne bledi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar