Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Milan Sabic/PIXSELL

Nekoliko puta je šokirala hrvatsku javnost.

Nakon što su hrvatska glumica Jelena Perčin i devet godina mlađi crnogorski glumac Momčilo Otašević potvrdili da se razvode, u medijima se pojavila informacija da je svemu presudila glumčeva afera sa splitskom pevačicom i glumicom Anom Uršulom Najev.

PROČITAJTE JOŠ

Kako piše Story.hr, među njima su se varnice pojavile na snimanju humorističke serije Nove TV „Kumovi“ u kojoj Uršula igra zgodnu doktorku Luciju, a njen partner je šarmantni i srčani Janko kojeg igra upravo Momčilo.

Ni Ana ni Momčilo se do sada nisu oglasili o navodnoj aferi, a ona je na svom Instagram profilu otkrila da je otputovala u Boliviju.

Inače, Ana je u hrvatskoj javnosti poznata kao glumica sklona skandalima.

Krajem prošle godine se javno požalila kako ju je vozač autobusa verbalno napao zbog neispravne karte i da je zbog toga doživela napad panike. Ipak, ubrzo su se oglasili brojni građani koji s prisustvovali incidentu i ispričali potpuno drugačiju verziju događaja.

„… Na spomen policije je izašla iz autobusa i na odlasku nam je slatko rekla: ‘M’rš stoko, videćete Boga svoga…’. Jako lep vokabular za jednu ‘glumicu’. 53 putnika je aplaudiralo kada je napokon izašla iz busa… Ja nisam ni tada znao o kome se radi, već su nam putnici rekli sada ćete u novinama završiti jer ona od ovakvih izmišljenih scena živi. Mi se ne kajemo ni zbog čega“, napisao je jedan čovek na Fejsbuku.

Još jedan skandal vezan je za ovu glumicu, ona je naime prošle godine izjavila da je nastupanje pod kovid merama kao „pevanje na Hitlerovoj godišnjici braka“.

„Pevanje za publiku odabranu po zdravstvenoj osnovi, a sudeći po cenama kovid testova očito i staleškoj, za mene je isto što i pevanje na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka. Svesno održavanje koncerta na kojem ne može prisustvovati moja porodica, moji prijatelji i moja publika bez da se prethodno vakcinišu ili izdvoje iznos skoro polovine troškova mesečnih računa izjednačavalo bi me s ljudskim dnom. Oštro osuđujem svaku legalizaciju mita (‘vakciniši se i dobićeš besplatne karte za pozorište’) i terora (‘vakciniši se ili nećeš ući u bolnicu osim ako ti fali pola noge’)“, napisala je između ostalog tada Najev.

BONUS VIDEO: TOP 5 poznatih koji imaju vanbračnu decu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare