Foto: Marija Nišić/Promo

Najsadržajnija letnja sezona do sada na Jahorini otvorena je prvog jula u predivnom ambijentu nove „Olimp plaže“ smeštene na vrhu planine u blizini jezera.

Na konferenciji za medije kojom je i zvanično obeleženo otvaranje letnje sezone, govorili su direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, pevač Vlado Georgiev i ministar Saobraćaja i veza u Vladi RS Nedeljko Ćorić.

PROČITAJTE JOŠ:

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić se zahvalio svim prisutnima te pozvao sve na koncert Vlade Georgieva kojim će od 22h u hotelu Vučko biti svečano otvorena letnja sezona.

„Presrećan sam jer smo danas otvorili do sada najsadržajniju letnju sezonu u istoriji Jahorine. Simbolično se nalazimo u Olimp plaži – novom najboljem mestu za užitak na našoj planini. Pripremili smo atrakcije i sadržaj jedinstven u Evropi“, rekao je Ljevanić.

„Jahorina je planina na koju volim da dođem i leti i zimi, a verujem da je takav slučaj i sa posetiocima. Zadovoljstvo mi je što ću upravo na takvom mestu da održim koncert i verujem da nas sve čeka odličan provod“, izjavio je Vlado Georgiev.

Foto: Marija Nišić/Promo

„Pozivam sve da uživaju u sadržajima koji, i leti i zimi, zadovoljavaju ukuse svih posetilaca. Siguran sam da će ova letnja sezona oboriti sve rekorde koje smo do sada imali na Jahorini“, izjavio je ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Odmah nakon konferencije usledila je zabava uz nastup grupe Nervozni Poštar.

Potom od 20 časova u Olimpijskom baru nastupa fantastičan dvojac elektronske muzike – slovenački DJ Uroš Umek i jedan od najboljih regionalnih DJ-eva, Dejan Milićević. Od 22 časa, u hotelu Vučko, koncert koji će označiti sam početak sezone, održaće mega zvezda regionalne muzičke scene, Vlado Georgiev.

Subota, 2.7, rezervisana je za porodice i aktivnosti u sklopu tzv. “Jahorina Family day” događaja, koji će se održati ispred Olimpijskom baru na vrhu planine, u periodu od 10 do 17 časova. Ovim događajem mislili smo na roditelje i sve mališane, koji će beskrajno uživati u sjajnom nastupu dječijeg hora “Čarolija”, dečijeg hora “Vrapčići”, kulturno-umetničkog društva “Mladost” Pale, plesnog studija “Orion” Pale, predstavi studentskog pozorišta “Pale”, kao i nastupu mađioničara Kenana Imamovića. I veliki i mali učesnici “Jahorina Family Day” događaja naučiće mnogo uz NTC predavanje i radionicu profesora Ranka Rajovića, čas joge uz Yoga studio “Roxi”, te “Školu u prirodi” u režiji planinarsko ekološko društvo “Romanija”. Drugog dana festivala očekuje nas i prvoklasna žurka u hotelu Vučko uz  Acu Lukasa, koji će 2. jula, sa početkom u 22h, atmosferu dovesti do usijanja. Glavna zvezda dnevnog provoda ispred Olimpijskog bara biće bend S.A.R.S, u periodu od 17 do 19 časova.

Foto: Marija Nišić/Promo

3. jul, kao datum koji označava poslednji dan događaja pod nazivom „HOT Jahorina“, rezervisan je za žurke koje će učesnici festivala dugo pamtiti. Sve njih, u periodu od 17 do 19 časova, ispred Olimpijskog bara, očekuje nastup benda Kiki Lesendrić i Piloti, dok će u večernjim satima moći prisustvovati koncertu Svetlane Cece Ražnatović, u hotelu Vučko, sa početkom u 22h. Nedelju, 3.7, obeležiće gastro program pod nazivom “Jahorina Cooking Show”, koji će se takođe održati ispred Olimpijskog bara, sa početkom u 12h. Upravo ispred restoran-bara na vrhu planine sve posetioce očekuju i sadržaji pod nazivima “Hot drinks Fest” i “Hot trening na otvorenom”, u vidu Zumba žurke.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje Jahorine da im se pridruže u ovog vikenda na Jahorini, i beskrajno uživaju u svim aktivnostima “HOT Jahorina” festivala i
mnogobrojnim sadržajima Olimpijskog centra Jahorina. Svoje ulaznice za festival svi zainteresovani još uvek mogu kupiti na portalu kupikartu.ba, na prodajnim mestima ovog sistema, u hotelu Vučko na Jahorini, te prostorijama agencije Travel4fun u Banjaluci.

BONUS VIDEO: Nastup Slobe Radanovića i Elme na Jahorini

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.