Dragana Mirković Foto: Goran Jovanović

Mnogo puta, tokom svoje četiri decenije duge karijere, Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje "Do poslednjeg daha" uradila nešto što niko pre nje nije - postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Ona je objavila da će čitava turneja, osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru, biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli.

PROČITAJTE JOŠ:

Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan, Dragana je imala priliku da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od 10.000 maraka, odnosno nešto više od 5.100 evra.

Dragana Mirković Foto: Goran Jovanović

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece, bio je ganut gestom pevačice koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju svoju omiljenu pevačicu.

Dragana Mirković Foto: Goran Jovanović

„Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gde mogu, učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je vidno dirnuta Dragana.

BONUS VIDEO: Dragana Mirković bilbord

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare